nemen ;)


Jag har fått en utmärkelse av Camilla! ;D


Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden Jag ger utmärkelsen vidare till:

Jossankossan4 , Jenniferc , Kajsajohannesson , aboutiida , sandra23

30 december

Jag sov hos william inatt, vi somnade vid ca halv 4, sen kl halv 9 kommer matilda in och väcker mig för jag ska åka med henne in till wii.
När jag kom hem hoppade jag in i duschen, och sedan fikade jag. Sen va jag helt slut! har ju inte sovit så mycket i natt, så då somnade jag på sängen.

Efter 11 nån gång vart det birsta time! Jag hittade ett par jeans. Men dom är för lång och lite stor i vaderna, så mormor ska få sy in dom, och jag hoppas att hon inte förstör dom här! (som hon gjort med två andra...)

Senare vart det träning, aerobics, eller hur det stavas. Det va kul, men grymt jobbigt. kan ju bara säga, hej träningsvärken!
När jag kom hem duschade jag, igen. Sen fikade jag med ante och tobbe. Sen spelade jag också tv-spel med ante och tobbe, little big planet ,hahah, lite kul var det ;)



hahahaha, måste säga en sak!
Jag skulle låna antes mobil för att ringa mari (pappas tjej). När jag säger nummret till ante som han slår in på mobilen råkar han skriva en siffra för mycket! haha, jag får telefonen och hör en gammal gubbe, eller nåt, kanske en turk, säga nåt. hörde inte vad, men jag sa "hallå? va?" han fortsatte säga saker som jag inte förstod, och då la jag på.
Senare får ante ett sms "who is this?, sorry but how did u find my number?" haha, han var alltså inte svensk ;)
Ante skrev tillbaka "I called the wrong number, sorry" tillbaka får ante då detta sms "Okay, but your voice sounds sweet. Do you have a name? ;)"   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAAAAA JÄVAL PEDDO GUBBE!

nu ska jag snart sova, är helt slut. och imorgon är det ju nyårsafton! Då ska jag vara med min wille pille :) vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Nån som vet vad man kan göra? :)

Godnatt

/e

Nothing at all

HEJ TJOLAHOPP!

Igår fyllde min kära kusin Dennis 18 år! Så vid halv 6 tiden for vi dit :) där åt vi en underbar middag med potatisgartäng, kött, bröd och sallad. grymt jävla gott var det!
Senare kom det en massa kompisar till dennis, men dom var bara på övervåningen ;) (dom skulle på krogen senare)

Senare såg vi på "körslaget", åh gud. Hon väljer ju helt fel låtar! och jag var helt 100 på att sundsvall skulle åka ut.
Men istället var det timo som åkte ur, som gjorde det jävligt bra! Tyckte jag var tråkigt. Ärligt talat så var ju sundsvall sämst, så lite orättvist var det ju att timo åkte ur. Men men, vi får hoppas att sundsvall blir bättre!

Imorse vaknade vid halv 1, då jag gick upp och fikade. Sen så jag på harry potter som gick på tv ;) haha, jag älskar harry potter :D och jag är typ den ända som gör det ...

Nu ska jag snart upp till familjen jansson! Orkar inte sitta hemma och inte göra nåt idag, så då går jag upp dit :) alltid trevligt!
sen ska jag träna också ;)

Kanske skriver senare :)
ha en bra dag.

/e

en kväll i juni.. NAAT

Igår va jag med william. Där, dagen efter julafton fixade dom en jädrans stor och mumsig middag! jätte gott var det, och efterrätt blev det också.
 cheesecake. Alltså, ingen gör en godare cheescake än williams mamma. Det säger jag bara!

 Senare så gick vi ut och åkte pulka, jag, wille, paulina, rickard och john! haha, riktigt så kul som vi trodde det skulle vara va det inte :p haha När vi väl kom in igen så slog vi på en film, hulken. hoho, kung ju! :D haha.


min pojke är så snyggg!!! ;D

Efter den så bytte william och jag örngott på täcke och kudde. Han hade fått ett nytt i julklapp, siden. shiT! det var varmt! och jag vaknade av att mitt hår stod ut överallt, va grymt jävla elektriskt! hahaha
Senare på dagen åkte vi alla på birsta. Paulina lämnade in sin mobil på lagning, och wille lämnade in sin dator. Vi kollade även på Buzz! men de vart inge köp där.. suck
Sen åkte vi till arken. haha, lite sugen jag blev och köpa en hamster eller? :D åh, snuttisarna. Jag tror jag ska köpa en till wille när han fyller år (a)

Efter det for vi till ica maxi, där lastade jag och wille på med godis! (i varsin påse) willes påse gick på ca 80 kr. Min gick på ca 45kr. Åsa betalade min (a) höhöhöhö, snäll mamma! eller, svärmamma (a)
Sen skjutsade dom hem mig, för wille ska va med andre ikväll. Men hela vägen till och hem från birsta satt williams föräldrar och hela tiden sa "jo wille, du ska va med evelina" jäääävligt tärt att wille hela tiden hellre ville va med andre.... men kände sig ju lite... ja... sämre. men jag har varit med han nu, så klart han ska få va med sina vänner också .. höh :p

Jag kollade som sagt på körslaget förut, och vafan! skulle inte bli förvånad om sundsvall åker ur först. riktigt tråkigt isåfall!
Förut var jag ute och träffade jeba också. Vi bytte då julklappar, lite sent, I know. men bättre sent än aldrig, ellerhur? ;)
Av henne fick jag ett "presentkort" på biteline, där jag får äta och sånt, men hon betalar. faktiskt kul :) Av mig fick hon "sanning och konsekvens" (arga versionen), vilken hon gick  och läste heela rundan vi vandrade! hela sjuka grejor alltså. Vissa saker skulle jag verkligen vägra!

Ikväll är hunden här hos mamma också. Och sover här :) jobbigt.. måste gå ut md han ofta. och han ska säkert upp asaaa tidigt imorgon också. bajs. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på "mamma mia"


godnatt alla :)

/e

26 december

Nu är julen över, och det var ungefär detta jag fick i julklapp.

flera tvål grejer och sånt till kropp och händer m.m
godis
plånbok
armband
morgonrock
bh
tröja
linne
strumpbyxor
tights
spel
biljett till coldplay
presentkort
pengar
pengar
pengar
..

Tack så mycket alla!


Jag, dennis, tobbe och mormor :)


marre och sanna :)

Jaa.. har inte så många bilder på min kamera, synd!
Nu sitter jag och kollar på körslaget. Missade Erik, men av dom jag sett hitills så tycker jag faktiskt att sundsvall varit bäst.

Imorgon så fyller dennis, min kusse, 18 år! så då ska vi dit och äta middag och sånt :) på kvällen hoppas jag att jag får vara med william, vi har 28 månader då ;)
Nu ska jag fortsätta kolla, men ha det bra alla!

/e

GODJUL!

Hej!

Det här är från och med nu min blogg. Vart en massa strul med den gamla, och då orkade jag helt enkelt inte tjaffsa med den någe mer, och gjrode en ny istället! :p

Igår hade jag lilla julafton med pappa och maris söner. Det var mys :) fick dock inte så jätte mycket, men men, tanken som räknas ;)
Ikväll ska jag vara hos mina kusiner, där även resten av den närmsta släkten kommer att vara! Jag kanske skriver imorgon vad jag fick och sånt :)

Jag önskar alla en riktigt godjul! :D



/e

RSS 2.0