Falling out of a perfect dream

Hejsan hoppsan!

uschis vilken dålig uppdatering det har varit på mig nu, men idag så kommer det ett fett inlägg med fett mycket av jag gjort, typ... ;)
jaa.. vart ska vi börja? Jag laddade ner bilder från mobilen och det är väl de bilderna jag ska använda när jag ska berätta vad jag gjort, men jag kommer fan inte ihåg vilket som var först, men men!

Jag börjar här..
Jag sov hos hanna, sen dagen efter hade jag bestämt med william så då var vi alla tre. Vi gick först bara runt ute lite, men sen tog vi moppsen till ica där vi handlade lite gotti gott. På ica träffade vi först simon och victor, och sen kom Rickard, och sen Kricka på motorbiken! Kricka hade bestämt med Jonte, och han skulle alltså ut till ankarsvik, och det slutade med att vi alla for ut dit! Väl där vart det fiske, och många fiskar fick vi! :D sen vart det bad, korv och fisk grillning, riktikgt mysigt!
Sen gick vi in och såg på "Taken" har sett filmen förut, och den är riktigt riktigt bra! Jag menar, sånt händer ju i verkligheten!
Sen vart det sussning för mig och wille.


Jag i Victors as coola hatt, keps, mössa..nåt!!


Jag i Simons coola keeps!

Och nu vidare till en ny kväll....
som tillbringades med Alex och jossan!
Vi bestämde oss för att träffas på spikarna, så jag åkte dit, och när jag var där hade dom inte kommit än. Jag skrev till dom, och tydligen hade deras moppe bara stannat! haha, osis. Men jag behövde inte vänta länge, dom kom efter cirka tio minuter :) Då gick vi ut på klipporna där jag tog fram filten och alex tog fram kortleken och kameran. De var en mysig kväll, synd att det blåste och att kvällen tog slut ganska snabbt.





Jag och jossan ber till gud ;)




Nu till ännu en ny kväll, och inte mindre än igår..
Jag var med william för det var "våran dag då". Jag kom till han vid tre tiden då vi mös lite, sen gick vi ner till deras lilla båt och hällde ut vatten ur den som kommit i där pga regnet, sen så skulle dom ta upp den, så jag, wille och jonte åkte lite, väldigt lite, sen kom den på land!
på kvällen vart det dags för fiskning på spikarna! Så jag, wille, jonte, gurra och perra for till spikarna och fiskade. I början var det bara perra som fick fisk, men dom var så pass små så dom la dom i vatten som liksom finns mellan klipporna, jag tyckte dom skulle slänga dom i havet igen, men dom sa att dom skulle ha med dom hem så.. jaja.
Sen så skulle jonte möta mimmi så då fick jag fiska med hans spö resten av kvällen, och jag fick FYRA FISKAR! woohoo! och ännu bättre va ju att wille fick noll ;) haha :D Sen när vi ska hem igen och jag går tillbaka till fiskarna ser jag att alla ligger på backen utan huvud....hm..... Jag var iallafall snäll och skickade ner två stycken i vattnet igen för dom var så små, sen två stycken hade svalt kroken så dom dog i vilket fall som helst.. menmen!

Sen for vi på statiol och köpte DOODIIS! hihi, mumms. När vi kom hem igen såg vi lite på tv, sen blev det sängen.
Imorse vaknade jag av willes mobil, då ringde johan, typ klockan sjuuuuuuuuuu då skulle dom iväg o fiska,, suck...
Han åkte iväg, och jag sov vidare, sen vakna man, ensam, tråkigt :/ men men, va lite med åsa, hunden o jonte. haha, de duger de med ska jag säga :D


Jonte med åran, jag sitter ner och känns som jag åker båt i italien typ. haha!


jonte o wille


fin kväll på spikarna


Min utsikt med spö i handen!

Nu kom mammsen in och sa att vi ska åka iväg nu, så ja, då måste jag draa.. men men! nu fick ni lite uppdatering iallafall ;D Bye!

E.

Put the cookie down!

tjoosaan!

Min morfar blev klar med datorn väldigt snabbt, men när jag kom hem var det strul med den..hm..
Jag åkte direkt upp med den till ante och sa att han får fixa den när han har tid, han behöver inte stressa.
Efter cirka en vecka (igår) ringer han och säger att jag kan hämta den för han är klar med den, åh, toppen kille!

Sen vid 6 tiden hade jag lovat milla o tompa att jag skulle dömma deras småbabys match, och jag fick väl ställa upp då ;) synd att det blev ett sådan bajs väder bara, haha.
Efter matchen åkte jag med tompa upp till släda där det var tränings dags! Min första fotbolls träning på ett tag nu, men det var kul! Ska försöka hålla igång nu :)

Idag vaknade jag vid halv 11 då jag gick upp och åt en väldigt god frukost; Limpa med kokt ägg, mmmums:D
Sen så fixade jag mig och vi åkte först till stan, sen birsta, men bara uppe på bauhaus och mediamarkt för det var bara där daddy skulle in. Sen for jag hem, fikade lite till, och fixade köttet till kvällen. Då kom wille, och pappa o mari åkte.
Vi grillade köttet och till det hade vi pommes, muybieen!
Sen ringde johan till wille, och då var det dags för volleyboll på tranviken! Då åkte vi först till spikarna där killarna sparka lite boll, och sen åkte vi och spela volleyboll

Vi hade först gjort lag, och självklart förlorade mitt, men sen gjorde vi ett nytt lag som innehöll; Jag, Wille, Jonte och Johan, och vi rooock! woho, haha, det var riktigt roligt :D
Nu sitter jag hemma här med willsson, ska väl sussa snart för ska upp i tid och åka till spikarna då det är typ "spikardagen" eller nåt. Det är fotboll och andra tävlingar, så jag ta mig en prommis med hunden dit imorgon ;)

Nu vill jag faktiskt sova, så ska tjata lite på wille, natti!



E.


Bara lukten gör mig svag

iförrgår vart det en riktigt bra dag! Först så åkte jag, pappa, mari o tobbe och spelade tennis, och haha, pruppkul var det! :D fast man är ju långt ifrån bra... :p Sen efter det åkte vi upp till ett spår där vi sprang ca två kilometer, as bra ju!
Jag ska verkligen komma igång med träningen nu, och eftersom det är träningsuppehåll ska jag själv gå ut och springa lite då och då. Tänkte att jag ska gå ut på morgonen och springa typ från pappa och till spikarna, sen tillbaka igen, det blir väl ca 6 km då. Faast, jag kan ju inte bara sitta och säga att jag ska göra det, det måste ju hända också! haha, men det gör det (a).. nåndag..

Idag, snart faktiskt ska jag till morfar där jag ska lämna datorn så han kan fixa den, och vänta på wille. William jobbar alldeles utanför mormor o morfar, så han skulle komma upp dit efter han jobbat och duscha där och så, sen så går vi ner mot stan, vet inte vad vi ska göra där, men jag skulle behöva lite grejor, så blir väl att kolla lite då.

Eftersom morfar nu kommer ta datorn kommer jag inte kunnde skriva, men det jag kan säga är iallafall att imorgon så ska jag grilla och sånt med laget, leka lekar och grejs, det blir nog trevligt! Sen har jag väl inget mera planerat, men... aja, Jag skriver så snabbt jag får tillbaka datorn! :)


syster o bror, lik va?


världens bästa morfar o mormor


mor o dotter


Hallå, sommaren gick..vart?

E.


when you feel so tired, but you can´t sleep

Du och jag, vi ville dela livet, fanns ingen oro eller svekan, vad kunde gå snett?
Men idag ta vi varann för givet, och har förlorat allt det där som var så rätt.
Men var är det då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag ska gå?
Kan det var kärlek? Kan det va så, att jag nog älskar dig ändå?

Ditt tunga hjärta gjord av sten

Snart kommer släkten, och då ska morfar ta min dator för han ska fixa lite på den, och alltså kommer inte jag ha nån dator och då blir det inge blogg inlägg! Men men, nån gång får jag ju tillbaka den, men inte nu på ett tag, så nu vet ni det:)

Nu kommer en bild som jag DIGGAR HÅRT! ::D:D:D:D:D


SWEET FUCKING SEVENTEEN

10 juli 1992, sjutton år sedan, föddes en liten flicka på ca 3.6kg och var 52 cm lång, hon kom ut blå i ansiktet pga att hon hade navelsträngen runt halsen, AND THAT GIRL WAS ME!



Idag 10 juli 2009 fyller jag sjutton år! Morgon började med fika hos pappa, och min present, pengar. Han sa att jag inte skulle få så mycket pga Italien resan, och att vi senare i sommar ska på Coldplay, men jag fick tillräckligt, det duger bra :)
Senare på dan åkte jag till mamma, med moppen , regnet öste ner, och det första jag gjorde när jag kom hem till henne var att ta ett varmt bad.
Efter badet kommer mamma med två paket! Jag fick pengar, skor (fått tidigare), underkläder och en fläkt (jag har gnällt så mycket att det är så himla varmt på mitt rum ;))

Efter det åkte jag till william. Precis när jag klivit av moppen och tagit av mig hjälmen kommer rickard ut ur dörren och sjunger/skriker "JA MÅ HON LEVA! JAA MÅ HON LEVAAA!!!" haha, sött.
När jag kommer in kommer kristoffer och sjunger "Ja må hon leva!" Sen kommer åsa och sjunger "Nej, det är ingen vanlig dag.." osv :p
Sen åkte jonte och mimmi iväg och handlade tårta, osso fick jag två trisslotter av dom, dom är så snäll! Fast jag vann inget på dom, tärt :p
Precis innan vi ska börja fika så ställer sig alla upp, och sjunger/skriker "ja må hon leva", och jag menar, jag satt där när SJU PERSONER SKREK låten, lite jag skämdes. haha! Efter det tog jag moppsen hem!

När jag kom hem åt jag god middag, kött o potäter, muumma! Sen kommer hanna med paket! Där fick jag en tubtopp och en tröja, AS NAJS! :D Sen kom jenny, och av henne fick jag presentkort på gina, också AS NAJS! thank you girls, me like u <3

Vi bestämde att släkten ska komma imorgon på dan istället för ikväll, eftersom vädret ska bli bättre, och det blir inte så sent för ingen jobbat, förutom min mormor:/ men hennes present har jag ju redan fått, och det är den jag sitter och skriver på nu! :D (a) hihi.  Det ska bli kul att få träffa alla.

Nu på kvällen har jag, pappa och mari sett på film, Sweeny Todd heter den, en musikal, och den är väl helt okej, 3 av 5 får den av mig. Vi har även varit ute och bara tagit det lugnt, riktigt skönt faktiskt eftersom mitt huvud har gjort ont som bara fan, så det fick bli en lugn födelsedag :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter fortfarande vid tvn med familjen. Ska upp i tid imorgon så jag hinner duscha o göra mig klar + städa upp här innan gästerna kommer.

Tack för alla grattis sms och andra grattis medelanden!

E.


when the time is right

HOHOHO..

Dagen har besått av en väldigt LAT evy, som inte gjort det minsta, men för att försvara mig själv så har faktiskt mitt huvud dunkat mer än hjärtat.
Jag vaknade imorse av williams klocka, 05:40, yippi.. Klev upp efter 6, för jag lovat honom att han skulle få ta min moppe till jobbet, men jag ville hem så då var jag ju tvungen att åka med..
När jag kom hem vart det sängen på en gång!

Vaknade igen vid halv 1, då jag gick upp för att fika, men då såg jag att det inte fanns nå fika :o baajs. Men det fanns mjölk, glass, socker och sylt, och vet ni vad man gör då? Jo, våfflor, så jag åt mig en fet frukost jag! men gott var det! :D

Nu är det så att kedjan på min moppe sitter löst, och jag har tänkt be pappa fixa det, men det har ännu inte hänt, för jag tänkte ju liksom, vad kan hända? Så idag när jag ska åka till pappa skriver jag ett sms till wille och frågar vad som kan hända, och då sa han att den kan smälla av och gör att jag kan vurpa. Jag som trodde att det var som på en cykel då man trampar men kommer inte framåt vart nu jävligt nervös när jag skulle åka till pappa. Jag körde 40, och när jag ser ett gupp bromsade jag ner på en gång, haha. Och när jag kommer hem får jag veta att det inte ens var kedjan det var fel på! ojojoj..

Sitter nu hemma hos william, fast han ligger här bakom mig och sover så sött. Imorgon orkar jag inte följa med honom, då får han låna moppen, har faktiskt lovat han att jag skulle städa lite på hans rum, men ne, vi får se vad som händer med det.. haha!
O jag fyller år snart ;) hihi.


haha, gulligt.

E.


I have not lost anything, but you have..

Nu ska jag snart göra mig klar, duscha och fixa mig och sånt! Sen så blir det bussen till stan där vi ska äta middag, min family, och kusinerna, för vi ska fira morfar som fyller år toodayyy! Efter det blir det att inta gatufesten, LEDIN VAFAN!! :D:D

Och ni som såg mig igår får inte tycka jag är tråkig för att jag kommer ha samma tröja idag med... fan... HAR INGA KLÄDER! GIVE ME! aja.. jag vart inte svettig iaf ;)

PUSSHEJS

Sitting on top of the world

Igår vart det gatufesten!
Vi var först hos jenny där vi åt, jag, hanna, jossan, alex, sara och såklart jenny då.  Vid tio tiden åkte vi in till stan där vi täntke träffa folk, men så mycket folk träffade vi aldrig, och riktigt kul var det inte heller. Men men, roligt umgänge hade jag iallafall! ;)

Jag var mest med jossan under kvällen, och när vi gick och träffade simon så såg vi värsta slagsmålet som var inne i ett öltält. Det var tre killar som stod och snackade med varann, och dom kaxade väl liksom me varann, o helt plötsligt slår den ena killen till den ena, så han bara flyger på stolarna och under bordet. Då kommer hans flickvän som är helt upprörd efter det hon sett, och då börja dom putta henne in i borden och så också. Då vaknar den ena killen upp igen och ska slå tillbaka, men då kommer vakterna och stoppar honom och de andra två killarna springer skrattande iväg, så jävla fegt.

Jag o jossan satt och frös bra länge, och hade ingenaning hur vi skulle ta oss hem eftersom sista bussen tydligen gick kvart i tolv! Men tillslut ringde alex sin mamma som kunde hämta oss.

När jag kom hem tog jag mig en macka sen tog jag med mig en toarulle till sängen så jag skulle slippa gå upp o snyta mig hela natten, som igår. Sen somna jag! MEN, vaknade otroligt många gånger under natten. Klockan 4, 5, 7, 8, 10, 13. FYFAN! JÄVLA FÖRKYLNING! Jag är så jävla hängig idag, och jag har match idag, men jag sa till redan igår att jag inte skulle kunna spela. men ja hoppas det går bra för dom :)

Ikväll ska jag till pappa o äta, sen sova med william.

VI ses!

E.

RSS 2.0