TRETTIO

HEJ!

Igår hade jag bara en lektion som började kvart över 12, och det är ekonomi, men ekonomiprov!
Eftersom min mamma förstört mitt hår och jag har gått i uppsatt nu ca två veckor i rad så åkte jag till jenny, som praktiserar på trudes, vid halv 11. Hon fixade till allt ojämnt och allt är nu bra! SKITBRA! TACKJENNY<3

Efter det så gick vi till hedbergska där JAG åt lunch och JENNY åt en macka. Haha, sorry att du inte fick din donken ;)
Sen så hade jag prov och jag vette fan hur det gick. Men jag hoppas det gick bra.
Efter skolan så var det jebas tur att bli klippt! Och hon blev också fin, duktiga jenny vettni ;)
Sen föjde jag med henne på stan lite, och sen åkte vi hem i en damp varm buss! USCH.

Sen när jag kom hem så tog jag det lungt, åt lite och sen kom runken! Då fixade jag mig, och sen gick vi mot ica. Där handlade vi tuggummi och läkerol, if someone wanted to know ;). Sen började vi gå mot norra! Vi stannade sen vi vägen och satt oss i gräset i skuggan och hade lite kul med min kamera! haha, vi gjorde typ allt för att vi skulle bli så ful som möjligt! ;) haha

Sen kom kajsa och hämtade upp oss, och då åkte vi till torslokal. Där var det massor av folk, och vi samlades i lokalen och stod tyst då john klampar in och alla skriker "GRATTIS" eller "SUPRICE" haha, har faktiskt ingenaning vad vi skrek, kommer inte ihåg. haha.
Resten av kvällen var riktigt lyckad, jag hade kul! Fast åkte hem ganska tidigt, vid typ 12, men det gjorde inget, jag hade det trevligt :)

Nu sitter jag här och ska väntar på att hanna ska komma så ska hon jag och jeba åka på birsta! Det ska ju tydligen bli hur hett som helst denna helg, as skönt ju!
 har nyss fixat hem en låt som dom spelade igår och jag blev helt INLÖÖÖVE! Gavin Degraw - We belong together









E.

TJUGOÅTTA

usch. nu har jag pluggat som satan och jag hoppas att det går min väg imorgon på provet.
Idag åkte jag med hanna in till skolan, skönt att slippa bussen. Första timmen hade vi då italienska prov, och där fick jag G. Hade inte förväntat mig mer heller för hade inte ens pluggat till provet.
Efter den lektionen hade jag natur, där jag också hade prov, och fyfasen. Vette fan hur det gick där alltså, meenmen.

Sen på lunchen så kom jenny och åt med mig :) synd att det var så äckelpäcklig lunch bara.
Jag har blivit förkyld, och går runt och snorar hela tiden. Är täppt i näsan så får as ont i huvudet, uschis. Hoppas det går bort!

På matten har vi fått en uppgift att fråga folk en fråga och sedan göra en statistik av den, och göra nåt slags diagram. Så jag, jeba och jeppe gick på stan och vi hade frågan "Fotboll eller Hockey?" och ja, alla barn, ni kan gärna svara ;)

Sen träffade jag milla, och det var väldans trevligt, höhö! :D Sen när jag och jeba tog bussen hem så satt vi längst fram, hahah. Så sämst! Vi satt och gjorde grimaser i det där svarta glaset, haha. skit fult.
Nu ska jag fika lite, sen läsa lite mer plugg, sen sängen!





E.

TJUGOSJU

en paaus...

ja, nu har jag suttit och pluggat och fan, mitt huvud orkar inte mer! Jag satte mig nu här för jag känner att jag behöver en paus från all räkning, skrivning och allt annat shit. bajs! Jag har TRE PROV denna vecka! Två imorgon ett på fredag, alltså, det borde vara olagligt!

Idag har jag gått i skolan, och på lunchen åt jag en ostburger ;) höhö. Sen gick vi mot torget där alla studenter var, och fan alltså! JAG VILL DIIT! men... två år kvar för mig del, suck..

På matte lektionen gjorde vi typ inget, fick veta nationella prov, och jag fick G, och det är lugnt. Är inte matte snillet jag!
Resten av lektionen gjorde jag och simon massa pappersflyg, haha as kul! :D

Efter skolan följde jesper med mig till polisstationen där jag skulle hämta mitt pass, och det gick riktigt fort! Sen tog jag bussen hem och börja plugga det första jag gjorde. ushco......
NE, nu ska jag väl sitta här pytte lite till, sen ska jag plugga, sen hämta mina newbody, sen se fotbolll!!! :D:D

pusshejs!



E.

TJUGOFEM

tjosanhejsanpådigsanmejsan!

Usch, natten vart tung. Jag somnade inte!!!! Jag bara låg och blundade, vände håll, blundade, bytte håll, osv osv osv... jätte jobbigt! Meen...tillslut somnade jag, när det var ca 3 timmar tills jag skulle upp, kändes det som iallafall.
Morgonen började med Italienska, och en bussresa med hanna och jenny. Jag var sååå slut så satt mest bara och såg sur ut, haha. Men men! sån är jag!

På naturen idag så skulle vi ha exkusion eller vad det heter. Då gick vi iallafall upp i skogen på norraberget där vi skulle kolla upp en massa saker. Det var grymt jobbigt att gå uppför! SKIT BRANT! usch. Jag fick iallafall lite träning för vaderna där! haha, goodi. Men men, vi fikade ju sen, och det var ju smarfiigt!

Jag kom hem vid ca 5 tiden, och då slog jag på ugnen och började göra food. Jag har grymt mycket plugg denna vecka så jag kommer inte hinna med mycket annat än att plugga. Jag har prov i natur och italienska på torsdag, sen ekonomi prov på fredag. KÄNNS TUNGT! kommer inte hinna träna eller nåt!
'
Jenny ringde mig förrut mitt i mitt pluggande och frågade om jag kunde släppa det ca en timme och umgås med henne, och visst, det skulle bli skönt! Hon kom hit och vi gick ut. Det var riktigt skönt för solen sken, och det var varmt. Vår slutstation vart Usland ;) och många gamla minnen kom upp. Vi satt och pratade om allt, och det var riktigt skönt, thanks Loowweee <3.

När jag kom hem så ser mammi och ulfis på tv, det är dom där som jag typ teater. Haha, älskar brevbäraren! TOODE? :D Neee... nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite natur, sen blir det sova!
PUSS OCH GODNATT!

E.


TJUGOFYRA

Hejsan hoppsan!

I fredags så åkte först jag och mamma och körde lite bil, det gick väl ganska bra :) Sen åkte vi på ica där jag träffade Kricka, Simon och Victor. Då handlade det vi skulle ha, och sen vandrade vi upp till simon. Då kom martin, och lite senare kom jonas. Sen startade vi grillen och fixade all mat, och vi sju tiden så käkade vi! Riktigt smarrigt.

Efter maten drog vi ner till ica igen och handlade lite, sen gick vi upp till simon igen, och då kom kajsa. Medans alla boys badade tunna satt jag och kajsa och frös. Men det var trevligt. Vi gick in till vickan och henns kompis och värmde oss, och inne stannade vi nästan resten av kvällen, för senare kom ju alla andra in och då satt vi och prata och hade det mysigt. Vid 2 tiden drog jag hem och sov.

På lördagen vaknade jag vid 12, och då drygade jag på. Efter 2 åkte jag till wille, och självklart kom det världens ösregn bara för det! bajsigt! Men men, det löste sig, det vart ju finare på kvällen!
På kvällen gick jag,wille,rickard,mimmi och robert mot vindhem där vi skulle träffa några fler. Men när vi väl kommer dit så säger tjejen som jobbar där att hon måste ta legg på alla, och alla är ju inte 18, så jag,mimmi,tessa,lille och sara fick dra därifrån. Så vi satte oss vid en lite brasa neranför typ, medans alla andra som är 18 satt kvar och hade kul!!
Det slutade med att det bara vart jag och mimmi som satt vid den där brasan (som inte ens var på). Jag frös som faaaan, så wille kom ner och fixade eld. Då vart det skönare! Ja, jag och mimmi satt där i ca 2 timmar och bara pratade, men det var trevligt! Efter 12 drar jag wille och mimmi hem. Och fy vad skönt det var att lägga sig under täcket med en mysig varmt pojke! <3 frös som ett tok jag..

Idag, söndag, har vi bara chillat ute i solen hela dagen. Vi vaknade vid 1, så dagen har gått väldigt snabbt. JAg hoppats på att jag blivit lite brun ^^, men det tro jag inte :p buuhuuu..
Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi åka lite bil! :D kul det!






E.

TJUGOTVÅ

Heej! nu kommer mitt inlägg som jag var för lat för igår! ;) hihhöhöhohoh..

Igår vaknde jag då, som alla andra människor gör.... sen så stressade jag med att fixa mig, och sen tog jag moppen ner till jenny! Nästan på en gång så kom Milla, och vi åkte till birsta för att köpa millas slingor! Sen åkte vi hem igen.
Då börjades slingningen och spännigen! ;) haha, mycket prat blev det också, vilket var skönt!
Efter så klippte även jenny henne, och det blev toppen bra. Bilder på det finns på millas blogg, http://milla83.blogg.se/

Efter det var det bara att åka hem och få nåt i magen, och sen vandra ner till äppellunda för att åka på match! Jag åkte med jenny dit, och det var mys. Sen när vi var framme kom det fetaste skuren, vi satt kvar i bilen i tio minuter, sen vandrade vi ut och gjorde oss klara. Jag fick ett glatt besked när osmo sa att jag skulle få spela mittmitt! :D:D wiha! äntligen! Matchen gick bra, vi vann med 3-0! Men när det är ca 5 minuter kvar av matchen så händer någonting med min nacke. Det gör ont när jag springer och kan inte fortsätta, utan fick direkt gå in för att få massage av Cicki. Jag tyckte det inte blev bättre, men tänkte inte mer på det. Jag kände bara att jag inte kunde vrida huvudet åt vänster, men annars var det ju lugnt!

Sen när jag kom hem var jag riktigt hungrig och gjorde mig två varma mackor i ugnen. Sen ta jag med mig tallriken in till mamma och ulf vid tvn och ska äta där, men det går inte! jag kan inte böja mig fram till talriken från soffan..hm. Men så smart som jag är så hämtade jag en sån där bricka som man har när man äter fruktost på sängen! och hade den i soffan, och det gick toppen, och gott var det allt!

Sen gick jag och la mig i sängen och såg på tv där, och då kände jag verkligen. Om jag väl lagt mig gjorde det så jävla ont att resa mig upp igen. Jag var tvungen att lika helt stilla, annars högg det. Natten var hemsk. Jag vaknde vid halv 6 imorse av att jag var så otroligt stel, hade riktigt bajsigt ont! Jag hör att mamma är uppe, så jag går upp och hon drar med nån smet på nacken. Ett sånt där stift. Först börja det stickas och klias, sen blir det varmt, sen blir det ännu varmare, och när man trott att det inte kan bli varmare, så blir det ännu varmare! Det bränns riktigt förjävligt, och ont gör det. Men det kändes bättre i nacken, och jag kunde somna om.

Jag känner mig bättre nu, men usch, fortfarande ont! :( trodde verkligen inte det här efter matchen alltså, det är ju liksom lungt när jag går och så. Bara jag inte vrider till vänster..det blir nog ingen träning för mig imorgon...

Jag ska snart byta om, sen ska jag för första gången in my life driva caren! AS KUL! om ni inte fattade så menade jag att jag ska köra bilen, haha. Senare på kvällen ska jag nog käka mat med kricka, simon, victor och några andra, blir mys det =) Sen vet jag inte vad som händer!

men måste bara säga en sak som min kära vän sa till mig igår.
I bilen påväg hem från matchen så frågade hon om texten jag lagt upp på bilddagboken, då det stod "Ja, man undrar ju vart tiden ta vägen" och jag förklarade att jag menade att nyss hade man si och så, och helt plötsligt är det borta. Då sa hon.
- Ja, alltså jag ångrar jävligt mycket att jag inte tagit tag i mitt plugg och att städa min garderob och få ordning på migg liv här hemma. Jag tänker bara "vad händer till helgen?"

HAHA, ja det var as kul iallafall! hahah.
Nu ska jag ta och göra mig readdddy, SEYA!



E.

TJUGOETT

Nee barn, jag har mycket att skriva om min dag idag, men tyvärr så orkar jag inte. Nacken säger nej! Förklarar mer imorgon då fetta inlägget kommer, I PROMISE!

godnatt alla! =)

E.

ARTON

ojojoj, bad news.

Jag nu slingat håret, men det ser ut som jag har utväxt. Sen så bad jag mamma toppa håret på mig, osso klipper hon ap mycket! ja, så nu har man utväxt och är korthårig! plus att det är så jävla ojämnt. Shit. Jag kan ju säga att det blir uppsatt resten av veckan, månaden, ja vemvet?
SNOPPPPPPP.


E.

SJUTTON

HEJ GODMORGON, GODFÖRMIDDAG och allt annat....

Jag har inte kännt mig pigg på hela veckan och i fredags slog det till. Låg i soffan hela kvällen och titta på tvn. Mitt huvud värkte och allt var värsta konstigt. Hade typ ont i huvudet, nacken och öronen. Hel weird..
Jag tränade därför inte på lördag morgon heller, jag börja nog bli förkyld så tänkte att det är lika bra att stå över den så jag kan bli helt frisk igen.

Jag låg ett bra tag i soffan och sov. Senare vid halv 7 så åkte jag till ica och mötte kajsa och kricka. Sen var jag med dom hela kvällen, vilket var toppen!
Vi gick först på ica då och köpte lite gott gott, sen så spelade vi kubb hemma hos han mot hans föräldrar och bror, jag sög! :o ääh...det var fel på spelet, dom vägde ingenting dom där man kasta ;)
Sen så gick vi in och titta på melodifestivalen. Och ja... det gick ju bra för sverige! hehe.
Men fan vad söt han är norgies bidrag, ååååååh, blev fan kär på nytt! :D hahah

Efter melodifestivalen åkte jag hem. Jag startade en film men jag orkade inte se klar den, somnade på en gång!
Idag hoppas jag på
♦ Sol
♦Grillat och pommes
♦Slinger in my haiiir.... =)



21 dagar kvar♥

E.

jävla skit match

åh.. matchen sög snopp!
Vissa spelar var hur duktig som helst, osso kommer jag, jävla nolla där bak. ÅÅÅÅÅÅÅÅ! vill inte spela back, KAN INTE SPELA BACK!!!!!!! fan

Ps, jag har försökt kommentera både millas och hannas blogg, men det kommer inte fram. kanske itne detta inlägg gör heller, skit samma.

FJORTON




ojojoj. STRESSIG DAG!


Började klockan nio då hanna kom hit och vi for in till skolan. Jag vaknde lite försent så jag hann inte fika hemma. Efter den fett dryga italienskan så fikade jag en mackis och jucieeee ;) Sen var det dags för natur, sen historia prov, och shit! det gick åt hela helvetet iallafall. tooobad.... Sen var det svenska, där gjorde jag klar min uppsats, hiho. Sen matte, men den sket jag i eftersom jag har samling kvart i fem på släda, och jag slutar kvart över fyra, nee.. det funkar inte!

Nu är jag hemma och har nyss fått i mig lite mat. Har bytt om och mamma håller på att springa fram och tillbaka och fixa, eftersom hon är en av dom som ska sälja cookies today, hihi. Jag känner mig inte pepp för matchen. Mina ben lider, och jag känner bara att det kommer gå dåligt :/ MEN, så ska man ju inte tänka, höhö.
Vi får se vad som händer, jag kanske får sitta på bänken hela matchen också, vem vet liksom! ;)

24 dagar kvar ♥

E.

HAHA, jag hann före dig runken ;)

Det var såhär att Hanna sa till mig på tränigen:
- Haha, vet du vad Stefan sa till elin?
- Nej, vadå?
- Ja, elin tog en boll och frågade "är verkligen det här en femma stefan?"
och stefan svarade "Nej Elin, det är en boll"

HAHAH, fan vad kung han är!

E ;)

TRETTON

HEJ!

Imorse vaknade jag hos plumet, satan vad trött jag var alltså. Vid halv sju tog jag moppen till mig där jag fixade mig och sånt. Kvart i åtta bussen tog jag till stan. Halv nio i aulan, mattenationella prov. HM, ne, inte direkt evy bästa kan jag ju säga iallafall! Jag hade bara den lektionen idag, och det var grymt skönt! Efter så följde jag med kajsa ner till affären då hon köpte lite. Sen åkte jag bussen hem.

När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade direkt. Skönt som fan! Vaknade vid två tiden då jag gick upp och började plugga. Jag har nu gjort klar min svenska. Har pluggat historia också, men fan, den är klurig... :p haha. Får väl se hur det går!

Nu ska jag snart åka till statiol för att tanka moppsen, sen så kommer jenny o sandra upp dit osso far vi iväg till träningen! Först har vi möte, snacka och grejs, sen träning. Hoppas det goes well... SEEYA!

E.

ELVA

ja, nu är det skola efter en händelserik helg!

I fredags fyllde jennifer 17år. Vi åt på biteline, och där fick hon sina presenter också. ojfan, det har jag ju redan skrivigt. haha! skit samma! då förflyttar jag mig till lördag ;)
Lördag: Sov, och slöade tills jag var tvungen att packa och gå ut för då ska jag till match på ip! Jag måste bara nämna det här, haha! Jag åkte med Micke in till matchen, och i bilen sitter även Tilde, idas lillasyster, också säger hon såhär:
- Mamma...
- Ja?
- Kan solen dö?

HAHAHA, så jävla bra! jag fattar inte hur småbarn får till det så bra! :D

Matchen mot Sdff slutade 1-1, vilket ändå är helt okej. Vi ledde med 1-0 ända till det var cirka 20 minuter kvar, synd att vi inte höll det, men men, 1 poäng duger länge! ;)
Efter matchen följde kajsis med mig hem och vi fixade oss lite, drog på pizzan och käkade för första gången i mitt liv kyckling rulle! muuumsssssss. Sen drog vi hem till jeba där det var lite party! Jag och kajsa drog ganska tidigt för vi hade match dagen efter också, samling 10 på äppellunda!


Alex och jag på biteline!


Födelsedagsbarnet och jossan!


Bea, jennifer, jossan & Alexandra


Jag, jonte, kajsa, jossan och alex!


Kajsa jag och jenny!


suddkajsa, jag och jenny!


Söndag:  Samling 10 på äppellunda, en biltur till alby. Match, och resultatet ska vi inte nämna! Efter matchen åkte vi förbi hannas farfar och fick lite bulla o dricka :) Sen hem till min wille som väntade på mig här hemma. ÅH, vad jag älskar pojken! längesen jag kände såhär...faktiskt ;)
Vi åt, sen gick vi ut på en prommis i fin vädret. Köpte en mjukglass var och sen såg vi på lite fotboll på äppellunda. Sen gick vi hem och mös på bara :)

Måndag: Vaknade med älskling, gick upp och fikade och gjorde mig klar. Trodde bara jag hade två lektioner och kunde dra hem efter lunch så satt bara upp håret i en snodd och tog mjukisbyxor, men det vart ju inte så! Utan jag gick till klockan 4 jag, haha lyckat. Hanna kom hit imorse också, så tog bussis med henne :)
Nu efter skolan så har jag pluggat och är nu klar med mina labbrapporter och min "uppsats" om gift i kläder, höhöhhhh.
Nu skriver jag med andreeeew på msn, det är min polers det. vi säger så iallafall ;) haha.

MEN NU FICK NI ALLT BILDER ATT KIKA PÅ IALLAFALL! :D

E.


NIO

Ja, igår så åt vi somsagt på biteline jag, hanna, jenny, jossan, alex och jennifer, för att fira jennifer. Moa skulle komma, men kom aldrig ;o Vi hade tid från 18 till 20. Allt var fullbokat klockan åtta för det var ju då hockeyn började.
Jag åt min kära tacobufé, och det smaka bra.
Efter vi ätit klart så får jennifer våra presenter. Av mig hanna och jenny fick hon en bok där vi klistrat och skrivit i, riktigt kul! Sen fick hon tre par örhängen också :)

Efter vi ätit drar jossan och alex hem och vi andra drar vidare, strul hit och strul dit! Vi drog till ett ställe och satt där ett tag och såg på hockeyn, vilket var sämst! Att dom loossaaa.... Jag hade det väl inte så jätte kul, men det blir väl vad man gör det till. Visst var dom trevlig, men trivs inte i den miljön, om man säger så..

Vid halv 1 åker jag och jennifer hem. Hon skulle hem och äta tårta med pappsen hennes, och jag fick inte följa med ;o höhö. Jag drar hem, och hemma hos mig är dan och tobbe, dom håller på att mixa drinkar, good for them..
Senare ringer ante och ska komma ner, och när han kommer ner har tobbe och dan bestämt sig för att dra på krogen, och det ville inte ante. Så jag och ante såg på offside, och åt lite gott, trevlans!
Efter filmen var jag svina trött. Ante gick hem och jag gick och la mig.

Imorse vaknade jag av att jag hörde brandkårsljud. Jag gick upp och kollade ut genom fönstret och där åkte en brandkår förbi i högsta fart. Efter den kommer en liten skåpbil i fullfart. Någon som vet vad som hänt?

Idag har jag match på IP mot sdff. Jag känner väl inte direkt mig alltför pepp, men det kanske kommer senare.
Efter matchen ska jag äta, sen dra ner till jennifer, det blir nog trevligt :)
Nee, nu vet jag inte vad jag ska göra, vaknade ju ganska tidigt! men men, sätter väl mig vid tvn som vanligt.

Vill ha bilder sen igår!!!!

E.

GRATTIS JEBA 17 ÅR!




Ja som ni ser så är det en speciell dag idag! Jennifer jeba bahadori fyller sjutton! det går ju inte att missa, för jag har ju hört nedräkningen från en månad tillbaka... ;)

Dagen började med prov i idrott, haha ja, det gick väl som det gick. Sen vandrade jag och jennifer till biteline och beställde bord till ikväll, och sen vart det ekonomi.

Efter skolan väntade jag på pappa för vi skulle fixa pass till mig eftersom jag åker till italien om TRETTIO dagar! ;) haha, räknar ner! :D MEN, när vi har stått i kö en kvar säger hon att både mamma och pappa måste skriva under ett papper, och då körde det ju sig! men men, vi for iväg till birsta där jag gjorde några ärenden, höhö ;)

MEN OJ! nu stack klockan iväg, haha. Ska ta kvart över fem bussen till stan, så jag måste göra mig redo nu. Ha det bra alla!

E.

FYRA

I fredags var jag med Kajsa. Hon kom hit efter att hon käkat, och precis efter att jag käkat.
Vi bestämde oss för att gå iväg till ica och köpa lite gott, och sedan vandra ner till hamnen och sitta där och mysa i solen.
Inne på ica träffade vi kricka, han skulle tydligen till wille och fiska. Och när jag och kajsa skulle köpa dricka så tog vi en STOR dricka var. Jag menar, ofta man ta en liten när det är ca 3 kroners skillnad på priset!? nooowaaay. När vi går ut från ica träffar vi på simon och niklas, och dom ska tydligen också ner till hamnen! haha, så vi vandrade ner dit med dom. A justdet, linkan kom också.
När vi satt där nere vart det prupp kallt! och vi bestämde oss för att gå hem till simon.

Hemma hos simon startade vi såklart guitar hero, han ville ha revansh på mig efter nyår, haha ;) och det fick han också! den jäkeln! ;) Senare kom även kricka och modin, men då skulle typ kajsa och jag dra, eftersom vi skulle upp tidigt till våran träning på lördag morgon!

Lördag bestod då av en morgon träning, och osmo är tillbaka. skönt med träningar på morgonen faktiskt. Man har liksom hela dagen framför sig. Efter träningen kom man hem och hoppa in i duschen, tog det lite lugnt och sen åkte man upp till jansson. Tobbe och han satt och kolla på tennis, och jag somnade! fyllde på olja i min moppe också, hehe ;)

Jag åkte då hem och sen hämtade pappa upp mig och vi for till timrå! Där blev det god mat och äntligen fick man träffa farmor. Det var ju så att pappa har fyllt år, och han håller på  att renovera i huset, så man kan inte vara där. Därför så firade vi nu han hos mari, i timrå. Det var mmyyyssss.. Jag var riktigt trött vid ca 10 på kvällen ;o men somnade inte förens efter 1, höhö.

Söndag; match! första serie matchen i division tre. jag = back. Alltså, jag är ledsen om folk blir less på mig nu för att jag gnäller så mycket på det. Men jag hatar verkligen att spela back! okej, visst, man får ju höra "om man kan spela fotboll ska man kunna spela på vilken position som helst" ja, det är klart. Men man är väl mer bra på annat? och sen så är det inte så kul ;/ hoppas han inte tänkt ha mig där :p men det tror jag inte, tror jag fick spela där för vi hade dåligt med backar just den matchen :) och vi vann ju med 2-1, vilket det är som räknas. apropå maaatch! Jag ska snart iväg till släda och titta på division 4 andra match, hoppas dom vinner den hära nu då. Skulle vara fett great ;)
och vet ni vad, jag slutade typ halv 12 idag, ASSSS SKÖNT :D:D
NEE, nu tycker jag ni fått en rejäl uppdatering ;)







E.

ETT

Jaa, hur hade alla på sista nu då? Jag hade det ganska bra jag. Grillade med plumet och andra ute i ankarsvik, ganska kul!
Jag orkar inte skriva nu, så lägger ut lite bilder sen kvällen istället, det är inte så många, men men.


André fick en snygg styling av mig, vad tycks? ;)

   
André hade kul och tog närbilder


Jonatan och andre :)


Johan :)


Jaa, bilden får prata för sig själv :P


E.
 

RSS 2.0