NEW LIFE

Jag och hanna har startat en blogg tillsammans! Den heter thepinktruth.blogg.se och jag tycker ni ska komma o ta en titt! Designen ska ändras, men vi måste först hitta någon som vill :p

så remember; thepinktruth.blogg.se

SEX

men tja! hehe..

Igår hade vi match. Vi mötte torpshammar och jag fick spela forward. Det kunde självklart gått bättre, men själva andningen kändes bra och de kan faktiskt bero på att jag tog en allergitablett en timme innan matchen.. hm..

Jag skulle senare på bröllop och fick därför lämna matchen tidigare, tråkigt, men annars hade jag inte hunnit göra mig tjusig! hihi. Matchen slutade 4-1 till oss, svina bra!

Bröllopet var hur fint som helst. Dom har tre barn, små barn och dom fattade liksom inte vad som hände så alice (den minsta) gick runt och skutta och skrek "alalallaaaalalalaaa!" och när magnus och ulrica står där hand i hand med ryggen mot folksamlingen och ska säga ja, så tittar alice ut mellan magnus ben. Jag var tvungen att ta djupa andetag så jag inte skulle börja as garva! haha

Efter bröllopet var de såklart bröllopsfest!
De började med att vi skulle gå en tipsrunda, sen gick vi in till våra plaserade platser och där vart de massor av olika roliga lekar, och otroligt mycket mat!
förrätt, nån lax smörgåstårta typ, ap god!
varmrätt, buffé
efterrätt, bailespanacotta med hallon
ännu en efterrätt, tårta o kaffe
nattmat, max hamburgare

Jag,wille o jonte stack däremot ganska tidigt, så vi missa hamburgaren!

Imorse vaknade ja o wille ganska tidigt, men vi drog oss ändå. Han kom upp med ett paket till mig eftersom vi haft tre år, och de va ett armband! jätte fint <3

Sen har vi bara tagit de lungt hela dagen. Fast jonte har köpt ett flygplan, ett radiostyrt, haha as kul var det! Fast när jag skulle köra var jag nära att köra in i ett stort jävla träd, och de hade inte varit lätt att få ner det! Men den som lyckades var ju wille. Långt uppe i en björk hamnade den! Efter lite bök med stegen så gick de bra. Sen spelade vi alfabet med matilda o mattias, höhö.

Jag åkte hem vid fem tiden och då gjorde jag mat, sen kom elin o hämtade mig och sen blev de träning! Ingen kul träning kände jag, inget gick, och då ville jag inte heller. Nåt dumt som sitter i huvudet, jag ger upp liksom.. not good.

Ne, nu blir de sängen. Hejdå!

/Evelina



FYRAA

tjenispenis!

Idag började jag fem över tio, och hade då musik på västermalm! Det var faktiskt ganska kul. Vi delade upp oss i tre grupper, och i min grupp var vi jag, jeppe, johan och simon. Kommer inte ihåg vad låten vi spelade hette, men vi var braaaaa ;)

Ikväll ska jag nog se på kvartsfinalen med kajsa o kricka, men jag måste faktiskt ner i sängen i tid eftersom morgon dagen måste man upp och va pigg inför matchen mot torpshammar klockan elva!
Jag måste nog sticka tjugo minuter tidigare från matchen för jag ska iväg på bröllop med williams familj, får hoppas att de är lungt för osmo.

And one thing too, jag får ju inte glömma att jeba ska få en stjärna för hon klarade min svåra nitlott..........
HERE´S THE STAR!




/Evelina

ETT

Tjenamors!

Nu har verkligen skolan börjat, och det känns! men men, jag ska inte börja slöa och skita i plugg och sånt bara för det är jobbigt, och för man är så trött o slut för man får gå upp tidigt på mornarna, cause that´s what the school is all about!

Jag började halv nio, och hade för första gången induviduella val, där jag val affärsjurudik på engelska. Vi har kiki där, som jag även har i engelska så det känns bra, men det kommer nog bli en tuff kurs.
Efter det så hade vi hål från geografin, så vi fick mega lång lunch, sen hade vi matte, och sen slutade jag!

Sitter nu hemma och kollar på Smallville, fast det vart nu reklamooo.. Känner att jag kanske måste börja fixa nåt käk, för tio över fem kommer markus och hämtar mig, så ska jag spela match med dom. Så jag måste ju också börja packa, men usch, jag chillar, that´s the way it should be!

Igår hade vi inventering på konsum. Det var seeeegt! Vi var där från fem till kvart över nio typ, suck on that.
Men om vi bara hade varit fler hade de gått så mycket snabbare! men alla är väl så lat så dom hellre sitter hemma och äter chips i soffan..........................

Ne, nu måste jag ta o göra med redo. Jag är redo! jag är redo! vet ni vartifrån det kommer? om ni gör det får ni en guldstjärna i mitt nästa inlägg ;)

HEJDå!

/evelina

RSS 2.0