A volcano of emotions

HEJSAN ALLIHOPA!

Idag skippade jag solen och istället åkte jag och mamma på birsta för att hitta lite kul då, och det gjorde jag ocksåå!
Jag letade sådana gladiator sandaler, men fan, hittade inga. Och om jag väl hittade några fanns det ingen storlek, men men. Då tänkte jag såhär: Alla har gladiator sandaler, så om jag hittar några andra sandaler så är jag inte som alla andra! och visst hittade jag andra sandaler, toppen.
Jag köpte även ett linne tunika grejs, as skön.

Nu ropar mamma att det är mat! Vi ska äta nyttig mat idag. Det blir kyckling, sallad och bulgur.
Nu är jag tillbaka, och attans va gott de var :D hihi.
Jag hade tänkt att lägga in bilder på det jag handlat, men fan, jag orkar inte knäppa kort ;p höhö..

Ikväll vet jag inte vad som händer, förutom att jag ska se fotbollsfinalen!
BYE

Sing me something new

fan alltså. Jag sitter nu med datorn i sängen, och känner bara att efter jag skrivit detta inlägg så ska jag starta en film o sen sova, MEN.................jag sitter nu här vid datorn och hör ett bzzzzz! FAN! ett jävla mygg här i mitt rum, och då kommer jag inte kunna soooova.. :( fan.

AJA! Igår åkte jag till wille och sov med han, sen imorse så klev han upp tidigt och jobba, och jag sov vidare. Sen efter 10 klev jag upp o fika, sen åkte jag med åsa, micke och rickard till birsta, trevligt! Sen när vi kom hem igen så tog man sig ett dopp i poolen, ÅH GUD SÅ SKÖNT!!! Jag låg där på en madrass i solen ända tills wille kom hem! Då hoppade han i poolen med mig, och fan vad busig han var, dök och lyfta och greja, haha, men det är kul :)
Senare på kvällen var jag mest med matlida och lill frida. Vi cyklade, badade med vovven, spelade volleyboll och mycket mera. Sen så åkte jag hem. och nu sitter jag här SVIN trött.. därför texten blev så jävla damp.

Jag har lite bilder sen kvällen, men tyvärr ingen sladd från mobilen till datorn med mig! Men bilderna får komma in någon annan dag.
Imorgon blir det troligen poolparty hos familjen selander.

NATI...


Tur och retur

igår var jag med jenny. Hon kom ut till mig här hos pappa, och då cyklade vi ner på hartung och la oss där på stranden. De vart tillslut ganska kallt, och då cyklade vi upp igen. Då bestämde vi att vi skulle göra tacos! Så då tog vi moppsen till wii och handlade, och sen ner till jenny där vi lagade maten, och det blev toppen gott!
Fan, nu blev jag hungrig när jag börja tänka på det..........

senare på kvällen åkte jag till wille för att sova med han, och det första han säger när jag kommer dit var "jag låna din moppe till jobbet imorgon (a)". HM.. där vart det problem för jag hade ju lovat pappsen att jag skulle åka hem vid tio och gå ut med vovven. De slutade med att jag typ tvingade lilljonte att skjutsa mig. haha, dum som jag är. Men vi hade ändå planerat att vi skulle ut till tranballa och spela boll, så nu fick han ju bara kliva upp i tid ju! haha. Nee..men han va så snäll som ställde upp :)

Senare åkte vi till tranviken där vi träffa jack och jenny. Då börja vi lira lite boll, och det gjorde vi typ hela tiden också, och det va kul! Vid 20 över 3 åkte jag och jenny hem.
När jag kom hem tog jag mig en dusch, sen packade jag, sen gjorde jag mat. När jag håller på med maten kommer william med moppen min, och jag har även lovat att jag skulle skjutsa hem honom för han varit så snäll och fixat min moppe!!!!! <3

Hemma hos wille blev jag cirka en timme, sen åkte jag till träningen. På träningen var vi fem stycken. FEM STYCKEN! vafan händer? ;S aja, vi tränade med 94orna iaf, och det var faktiskt roligt.
Efter träningen kommer jeba inhoppandes i omklädningsrummet, and we said goodbye, forever............................HIHI

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, synd att ajg inte har nå bilder...... men nu ska jag starta film :)
natti.

E.

Det är godis för ögonen

Dagen började med att jag försökte fixa så att bilderna sen italien kom ut på dvd skiva, så man kunde se dom på tvn, och det gick ganska bra! Hittade ett program där man kunde göra meny, färger och lägga in musik osv, så det var ju bra :)
Sen vid halv två tiden hämtade pappa och mari upp mig för då ska vi iväg till en släktträff. Eller, jag vet inte om jag ska kalla det släktträff. Men det är så att min farmors bror, alltså min pappas morbror, nisse, har dött. Och han har under sin tid som han levt sparat pengar för att ge sina SJU syskonbarn (pappa är alltså en av dom), så då nu när han dog så skulle ju syskonbarnen få dom pengarna, och istället för att skicka ut dom via post, så tyckte vi att det skulle vara bättre om vi träffades och åt och hade roligt tillsammans istället, för det var precis det som nisse själv velat.
Det kändes bra att stämningen inte var deppig pga det som hänt, utan att vi istället gjorde något trevligt av stunden.
Senare, vid cirka 8 tiden ringer wille och säger att det är volleyboll på tranballa om nån timme, och klart jag är på! Då åkte vi hem och när jag kom hem åt jag lite, sen cyklade jag till tranballa. Jag kunde ju lika gärna tagit moppen också, men det är ju bara cirka två kilometer från mig till tranviken, plus att jag missat träningen pga släktträffen, så det gick ju bra!
När jag kom dit spelade dom för fullt! Det var Rickard, wille, andre, emelie, johan, och tre killar till som jag inte vet namnen på. Senare kom john också! Det var riktigt trevligt, förutom all knot, och den iskalla sanden.

Påväg hem så möter jag pappa och mari som är ute och går med hunden, jag bestämmer mig för att cykla bredvid dom, och då ser vi en babyspikey! ÅH VAD SÖT DEN VAR! iih! dom fick hälsa på varandra, och den gillade spikey jätte mycket, medans spikey blev lite less för han var på honom så mycket, haha.
Jag ska köpa mig en spikey när jag blir stor, en vit spikey, bara såatt ni vet.

När jag kom hem var klockan halv 11, då ringde wille som skulle sova för han ska ju upp tidigt imorgon till jobbet, och sen så kollade jag lite på tv, det var "Hanibal rising" Jag har sett den förrut, och jag tycker den är riktigt bra! Den har ju liksom en bra handling, inte bara skräck och dödande som vissa tror, utan det blir nästan så man förstår varför hanibal gör som han gör!
Nu ligger jag här i min säng, fast hos pappa ikväll, fan alltså! Det är säkert två månader sedan som jag sov i denna säng sist, shit. Nu tänkte jag starta en film, sex and the city, men jag kommer nog somna, den är ju ganska lång!
Godnatt på er alla.

E.


TJUGOETT

Igår va det midsommar, och den dagen började med att jag vaknade hos william. Jag hade dagen innan cyklat dit, så vid tolv tiden var de bara att cykla hem igen! Det tog cirka 30 minuter, från ankarsvik till wii. Men men, det var nog bara bra för mig att få igång benen lite ;)
Direkt när jag kom hem tog jag mig en dusch, vilket verkligen behövdes! Sen åkte vi på affären, sen ut till pappa. Vi kom dit vid två tiden, och då var alla redan där. Familjen Magnusson, som innehåller Stefan, Ann-Louise, Alida och Joel är vår släkt. Stefan är pappas kusin, men de ha levt som bröder sen födseln, och Alida och joel är våra tremenningar. När vi var små bodde vi på samma gata och då umgicks vi mycket, plus att vår familj även va tight så träffades vi på jul och sånt också. Men så fick stefan jobb i stockholm, och dom flyttade dit. och vi träffas nu inte längre alls ofta! Så det var jätte trevligt att träffa dom igen!
Vi cyklade iväg till spikarna, eller, dom cyklade, jag och alida tog moppen! haha. Där va det mysigt, men fyfan för tanten som pratade och sjöng i micken, usch, trodde öronen skulle spricka!


På spikarna


stefan, pappa och farmor vid middagen, kl halv 10 på kvällen :o


en däckad pappa på golvet! TREVLIGT TREVLIGT!

huset vad fullt, och jag hade ingenstans att sova för jag är ju så snäll och lånar ut min säng till gästerna ;) men det var meningen att jag skulle åka till mamma och sova. Och senare på kvällen hade jag pratat med wille, och han skulle också med mig hem, så jag går ut mitt i natten, och startar min fett skrikande cp moppe och lägger i ettan då den dör. Jag tänkte ju liksom bara att den va kall, så jag lät den stå där och jag gasade lite då och då, sen lägger jag i ettan igen, men den dör! Jag blir galen och försöker om och om igen, men det går inte! Tillslut går jag in i garaget för att hitta bensin, om det nu va det som va problemet, men det finns så många olika dunkar där, så jag har ingenaning om vilket det är bensin i! Mari kommer ut och hon ska försöka väcka och fråga min däckade fader om vart den ligger. Hon går in och där ligger han på golvet som ni ser på bilden, och hon säger "Håkan, Håkan." han säger "hmmmm jaa..." var är bensin dunken?" han svamlar "Ja.." Hon säger "men håkan, evelina behöver bensin till moppen, var har du dunken?" han säger "JA!" haha, jag börja as garva. han va ju helt borta! Vi fortsätter och fortsätter och får då höra "mmhmmmmm Sshhjuu!" hahah, jag skratta som fan. Men han gick inte att väcka helt enkelt, och jag som cirka en halvtimme tidigare bett wille börja gå upp till vägen för jag skulle åka då kände att jag måste göra nåt (Han var i spikarna, och jag i hartung).
Jag går då in i garaget igen, ta en dunk, luktar i den och luktar sedan i min tank, och jag tycker att det luktar lika. Då kommer pappa ut! jag försöker fråga honom om det är bensin i den dunken jag håller i, och han säger "vänta, ska pissa". Han gå och pissa, sen kommer han tillbaka och jag fortsätter fråga, men får inget svar förutom "Vad ska du nånstans så här tidigt?" HM, tidigt? han trodde att han sovit och vaknat tidigt på morgonen, gulligt pappa.
Jag häller iallafall i vad det nu var i dunken ner i moppen. MEN, den funkar fortfarande inte! Då ringer jag wille och säger att skiten startar inte, och jag är sååå less! han säger att han är påväg mot mig, så då ta jag cykeln och möter honom.
När vi kommer till mig kom vi ju på att vi inte har någonstans att sova!
Stefan, Ann-Louise och alida ligger uppe i mari och pappas säng. Stefan och hans tjej ligger i min säng. Pappa och mari ligger på golvet. MYSIGT.
Då går vi ut i tvättstugan och ta vanliga maddrasser som man har i badenbaden, och lägger de på golvet i basstun, så där låg vi! haha, det var faktiskt riktigt mysigt. Jag knäppte bild med willes mobil, synd att jag inte har den nu.

Idag vaknade jag av en jävla mygga som bbbzzzz-ar i öronen på mig. Sen när jag vet att om jag somnar kommer den jävlen att bita mig så kan jag inte somna! USCH! Jag låg där och gömde hela mig under täcket, men jag somnade inte om ändå. Då ringer min mobil, och det är pappa. han säger:
- Hej, vart är du? är du hos wille?
- Nej, jag är hos dig.
- Hos mig? Vart då?
- I bastun.
- I bastun?!
- Jaaa..
- Haha, korkskalle.

Senare på förmiddagen skjutsade vi wille till spikarna och vi åkte till veronica och erik som är hundvakt idag! ÅH vad mysig dom var:D förutom att jag kom dit i nytvättna tygskor....









Ja, nu ligger jag här i min säng med datorn i knä, precis det jag önskat mig så länge att få göra, och nu får jag det! Jag känner mig så jävla bortskämd :o Men men, datorn var ju en tidigt födelsedags present, sådeså.
Nu måste jag sova, för jag vill vara pigg imorgon då jag ska träffa släkten på daddys side. Men nu fick ni mycket att läsa! Kanske mycket onödigt också, men men ;) GODNATT!

E.

NITTON

HEJ ALLAAAAA!

Nu var det väldigt längesen jag skrev! Men jag har först o främst varit i italien en vecka, och det var kanon! Hade hur bra väder som helst, och när vi fick höra att här hemma va det hemskt väder fick vi oss ändå ett litet glädjedödar-skratt ;)

Det var ju som sagt en jobbig resa ner till först stockholm, och sedan flyg till italien, det tog hela natten. När vi kom fram till italien vart det att sova, sen vid åtta tiden på kvällen så gick vi och åt. Jag orkar inte skriva vad vi gjorde alla dagar, men nåt vi gjorde var att se; Coluseum, fontana de trevi, massa andra fina o stora byggnader som jag inte kan namnen på. Vi åkte även och badade på stranden två dagar, vilket var grymt skönt! värmen var ju otrolig, ca 28 grader i skuggan, VARJE DAG.
Jag har massa bilder på kameran, men tyvärr ingen sladd från kameran till datorn än. Det fixar jag någon annan dag, men bilder ska komma!

När jag kom hem så ringde morfar och sa att han hade hittat en dator till mig. Han hade sett den på elgiganten, men vi skulle svänga in på mediamarkt, eller market media som morfar säger, ifall det skulle finnas någon bättre där. Så vi går in på mediamarkt och går och kollar på datorer, och där hittar han en exakt likadan som den på elgiganten, förutom att denna hade något som vad bättre och att den var dyrare (den kosta 5790kr). Han står och kollar på inställningar och allt då en ung kille som jobbar där kommer. Han frågar om vi behöver hjälp. Morfar säger "Japp. Och du måste sänka priset på denna dator." jag och tobbe börja asgarva och skäms lite och ställer oss lite i skuggan. Killen säger "Jahaaa..??"
De står och pratar länge och morfar försöker pruta, "Du får 5500 för den" Killen säger "Nej, det är redan extra pris på den, så jag sänker inte en krona" Morfar säger då "Nähä. Jag säger 5600, annars går jag. Du har tio sekunder på dig" Vi börja gå och då hör man killen skrika "Okej! Du får den för 5600!" HAHA, så bra! Aldrig har jag varit med om att man kan pruta på  ett sådan ställe! Men men, jag fick min efterlängtade dator av min älskade morfar! ;D TACK!

JA, idag är det midsommar, och gladmidsommar på er alla! haha.
Jag har varit hos pappa sen vid två tiden. Och då har vi varit i spikarna också. Det vart väldigt sen middag, vid typ nio - halv tio tiden. menmen. Nu har vi gått in pga kylan ute, sen vet jag inte vad som händer, man är ju lite trött i ögonen.
Nu kommer några bilder som är knäppt via mobilen i italien, PUSSHEJ!




DAG NOLL!

Ja! Jag började på ca 73 dagar, och har räknat ner, och nu är den här! DAG NOLL.

I förrgår va jag med Kajsa. Vi gjorde go mat och sen gick vi ner till jack där det var lite folk. Kvällen kunde väl ha varit roligare, menmen, jag hade det väl ändå trevligt... :p
Igår så var de verkligen en STRESS-DAG! Usch. Det började med att jag skulle spela match, och då klev jag upp vid tio för hade samling klockan tolv. Sen hämtade hanna mig och jag följde med hem till henne där vi för det mesta bara latade oss i sängen, inte direkt peppning till match om man säger så!
Sen for vi ner till match, och fick då höra att jag och hanna skulle spela mittmitt tillsammans! ÅH, det var så jävla längesen vi gjorde det sist, och fyfan vad synd att man var så opepp som man var...
Det började med uppvärmning då jag känner mig så jävla kvav. Jag står och tar djupa andetag men det ta liksom stop, får inte in all luft! Sen kommer mitt huvudvärks skit också. JAG FATTAR INTE!? Jag dricker mycket vatten, jag har förfan två vatten flaskor som står i kylen hela dagen! och jag dricker iallafall EN om dagen. hm..
Ja, matchen gick iallafall sämst, för min egen del alltså. Och vi förlorade med 1-0. Känns så dumt när man ska liksom komma ner till de yngre tjejerna och spela där, och de tycker ju att vi som egentligen spelar i division tre borde dominera då vi spelar med dom. usch vad dumt det kändes när man inte alls gjorde nytta på planen.
Efter matchen sitter jag och hanna kvar själv och streschar, och då kommer deras tränare fram och frågar "Evy, hur mår kroppen?" Jag svarar "Nja, det känns tungt, och jag får jämt och ständigt ont i huvudet"  den ständiga frågan kom "Dricker du riktigt med vatten?" Jag förklarade att jag gjorde det och han sa då "Ja, men du ska veta att du är en underbar spelare när kroppen funkar" och jag som är så HIMLA dålig att kunna ta emot kommentarer sa väl bara "Ja, jag vet att jag kan bättre....." haha, inte TACK? dumevy.

Efter matchen fick jag skjuts hem av snäll Cicki, och då tog jag en snabb dusch, och sen kom jeba och vi åkte till pappa där jag skulle lämna min moppe för den är ju lite PAJJ... och då fick jag träffa min lillvovve, ååååh vad mysig han är!
Sen åkte vi hem igen, och då fixade vi oss, sen gick jag ner till henne och då åkte vi till annika! När vi kom dit så var alla redan där, och dom hade också redan börjat äta, så tack då, fick äta KALL PIZZA! ;) haha.
Sen kom det mer och mer folk, och det var väl trevligt, men SVERIGE LOSA! fuuck..
När jag var där fick jag veta att nattbussarna inte går för det var nationaldagen, snopp. Då vart det lite panik. Antigen ta elva bussen eller försöka fixa skjuts. Jag ringde då wille, och han var med andre, så han kunde hämta mig, men det var full bil, så bara jag fick plats. Vid tolv kom dom och hämtade mig, och skjutsade hem mig. SNELLT.

NÄE NU BARN. NU MÅSTE EVY PACKA! jaa, för jag ska iväg jag ska ivägäääääääg! WIHIHHOPOPOPHOOO!
Jag håller på att ladda ltie låtar till mobilen som jag ska ha på resan, för nu baby, drar jag och wille till ITALIEN!
 
+ the family

CYA!

TRE

TJOSAN!

Vet att jag varit seg på att skriva nu, men jag har ju dock en anledning! jo, PLUGG!
Hela igår satt jag med min exkusionsrapport, men vart inte klar. Jag satt idag, men är fortfarande inte klar, också har jag börjat på historian, men är långt ifrån klar! HMM..
Jag har dissat två träningar pga detta, och även en match imorgon. Inte för att jag fattar varför dom frågar om jag vill spela när jag inte tränat på två veckor?
Vi har dragit oss ur divison 4 för vi inte hade spelare, har vi inte ens spelare till division 3 nu heller? För jag menar, har man inte tränat, ska man inte få spela! That´s it...

Igår var det ekonomernasdag på skolan, då ettorna skulle vara punkare, tvåorna skulle vara hårdrockare och treorna skulle vara hiphoppare! Det var kul, riktigt synd att jag inte har någon bild, men det kommer nog.

Idag var det samhälle, sen lång lunch pga att vi inte hade någon engelska. Jag, jeba, moa, annika, emmy och victor gick då på biteline och käkade pizza till lunch!
Efter det hade vi matte, och då gör vi nån grupp grej, och ingen från min grupp va där, så då fick jag gå hem.
Hemma började jag direkt med min natur, och kom lite framåt, men måste nog finslipa lite. Sen började jag på min uppsats på historian. Vi fick välja vilket ämne vi ville, bara det fanns i vår historia bok. Efter mycket funderande valde jag att skriva om Hitler. Om hans uppväxt och om hans död. Har bara skrivit om uppväxten än, men ska nog få lite hjälp av moa imorgon :)

Nu ska jag snart go to bed and call my baby. Sen blir det sova, för det är tidig morgon imorgon!
godnatt.

FIVE DAAAAYS!


E.

RSS 2.0