TJUGOSEX

HEJ!
Idag hade jag mitt historia prov, och nja.. jag vet inte... blir nöjd om jag klarar G.
Torsdag är veckans längsta dag, sååååååå jobbigt. börjar halv 9 slutar 10 över 4.

Jag ska snart hoppa in i duschen sen åka till william. Så skönt att inte ha prov eller nåt speciellt att göra idag. Bara ta det lungt :)
Sen vill jag också säga grattis till en viss SANDRA NORBERG! hihi.

Kommer nog inte skriver någe mer idag, så.. godnatt!

PUSS

/e


TJUGOFEM

åååååååååååååååååååååh

Jag har prov imorgon. I historia! Om franska revolutionen! gaah.. snälla, kan någon svara på denna fråga:
Varför ska man kunna historia? så viktigt kan det väl inte vara? mer än att man typ vet vad som har hänt och sånt, inget seriöst. fan, LEV I NUET!

Nu missa jag min träning pga att jag måste plugga. Så tråkigt! Sen att jag inte pluggar heller är ju det dummaste. Fan alltså, om jag bara hade haft typ en mormor eller farmor eller morfar eller farfar eller mamma eller pappa eller bror eller syster som var lärare! Fatta vad jag hade lärt mig mycket då. My private teacher...

Sitter och skriver med jossan på msn nu där vi diskutera om jag också ska börja med något som "dagens ros" fast inte dagen ros då, för det har ju jossan ;) och det skrev vi varje vecka på mellanstadiet, och jag är ju i ett högre stadie än det! jossan vettni....(a) haha!

Men tillslut så kom vi på nåt som är heelt i min nivå, dagens godis! Jag kommer alltså försöka ge dagens godis varje dag! och ni ska inte tro att ni får godis, utan det får ni bara om ni kanske var sneell me meej. HAHA

Dagens godis går till två personer, Jossan och simon! aplåder..


PUSS


/e

TJUGOFYRA

falleralleraaaaa!

Tjenixen everybody! Allt bra? ;) höhö.

Det känns nästan som att hela denna dag har spenderas med att prata om klassfesten! Haha, och planerna är att vi ska ha den om .. en månad och fyra dagar! Jag har ingenaning hur det kommer bli, känns som någon kommer göra bort sig, och jag hoppas att det inte blir jag!

Idag är fetttooo tisdagen, blä för den! Gillar inte semlor, bara åsas (a) haha. Jag har också hört att man typ ska lägga semlan i varm mjölk, och....VA? ojojoj, finns ju kocckon.

Senare ikväll har jag träning, jag hoppas den blir kul. Den skulle vara ungefär som förra tisdagens träning, men då var inte jag där, men på jennys blogg skrev hon att det var den roligaste träningen på länge! och det låter ju toppen ;)

Fan alltså, jag är så jävla tråkig när det gäller bilder. Jag älskar att knäppa kort och fixa med bilder! Men gör jag det ofta eller? nej.
Tycker att det var längesen jag la upp en bild som har något med mitt inlägg att göra. Tokigt. MEEN.. jag har tyvärr inga bilder heller.. så.. det får bli en annan gång!

Nu kom min mamma och knacka på dörren och sa att maten var klar, så. Jag ska väl gå och äta då! blir väl tvungen..



PUSS

/e

TJUGOTRE

Igårkväll hade jag träning, och den var riktigt rolig! Tycker jag iallafall ;)
Efter den gick jag hem där min kära wille låg och såg på tv. Jag började packa till idag, eftersom idag hade vi frilufsdag, och då måste jag ju ha på mig mycket kläder och se enbart ful ut. haha.

Imorse vaknade jag efter åtta nångång och då startade jag mobilen. Min sms-signal som är "klick" lät typ ganska mycket när jag startade mobilen. Det vart typ klick, klick, klick, klick! haha, AALLTIID kul med sms! :D

Jag gick sen upp och packade allt och klädde på mig varmt och sen satte jag mig och fikade. Jag åkte bussen som gick kvart över 9, haha. Jaa, jag och jeba var fulast i bussen, oja.

När vi kom till navet hämtade moa upp oss och då åkte vi till sidsjön! Där träffade vi alex och jossan, som vi sen spenderade resten av dagen med! haha, vi hittade ett hål, och där satt jeba och pimpla, och alec den tuffingen dödade ett djur, hörde ni det?! fyskam............

När vi väl suttit där ute ett tag började vi frysa och gick in i värmestugan. Vi satt och pratade en stund men sen så spelade vi kort. haha, ni kan aldrig veta vad vi spelade, hahaha, vi spelade THE EVY GAME. Oja, det måste ni testa!
hoppas jag fått din ros som du sa jossan... ;)

nu vart jag lite bissy är eftersom jag ska skicka lite songs till jucki. höhö ;) seya!

PUSS
/e

TJUGOETT

Imorse klev jag upp cirka halv åtta! Jag fixade då till mig och fikade, och sen vandrade jag ner mot äppellunda för att träffa alla brudar. När jag kom ner dit var det tomt där! jag blev lite chockad och kollade på klockan, halv nio. Men vart är alla?
Då ringde jag Kajsa som precis skulle gå ner till jenny. Hon säger då att samlingen var kl nio. Dåligt less jag blev. Men då gick jag runt i wii ett tag.. jäättee kul! haha. Men vid tio i så kom camilla, och då fick jag sätta mig i hennes varma bil :)

nu kan jag inte skriva mer. hej¨å!


ett till!

Eftersom jag inte bloggat på länge är för att det har varit mycket i skolan, och även pappa vecka, och ni som läst min blogg förr vet att jag aldrig sitter vid datorn när jag är hos pappa! och det finns anledningar till det...

På träningen var det snörugby! haha, jaa, det var väl kul. Men det var grymt jobbigt också! trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt som det var, haha.
Efter träningen blev det bastu, vilket var min andra bastu för dagen! Bra gjort för att vara mig, jag gillar typ inte ens att basta (a) Jag vet inte varför, tycker att det är jobbigt när det blir så HIIIMLAAA vaaarmt!

Hem fick jag skjuts av milla, tack för den ;)
Sen när jag kom in så fixade jag till lite efter middagen som jag inte hann göra innan träningen sen slog jag på tvn och såg let´s dance. HAHAHA,  carl-jan ser verkligen ut som musse pigg! hahahah. så jävla likt :D
nääää, nu måste jag bara söka på google och lägga upp bilder på dom båda HAHA.

 

haha SHIET.

Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag på bodaborg med några tjejer från laget. Blir säkert sviinaaa roligt! Får hoppas på det ;)
Nu ska jag gå och se vem som åker ut ur let´s dance, kanske blir det musse pigg? får väl la se ;) haha


PUSS & NAGOTT

/e

TJUGO

HALLOIIJS!

Nu sitter jag här med en massa kläder på mig. Eller inte en massa, men ganska mycket :p
Har träning snart, snörugby! hah, ja, jag vet inte alls om det är kul eller så eftersom jag inte var med förra gången, men jag hoppas att det är det! =) och jag leta en mössa, men hitta fan ingen! shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Idag hade vi bad på skolan, riktigt kul faktiskt! tiden bara flög förbi. Sen efter det vart det basta, vilket jag antar kommer bli ikväll också :p höhö.
Inget speciellt har hänt idag eller i veckan..

GE MIG EN DATOR!



/e

ELVA

Åh gud vad jag har läst, och äntligen är jag klar med boken!



Boken heter "karriär och köksbesvär" och handlar om en ung kvinna, Samantha, som jobbar som advokat på den största advokat byrån i hela London. Hon är otroligt stressad av sig, blek i ansiktet och jobbar verkligen 24/7.
Hon är en av Londons främsta advokater, och har jobbat otrligt hårt för ett jobb på delägare.
Guy, en kille på jobbet säger till henne i smyg att hon har fått jobbet, men att hon ska låta chockad när hon får höra det senare från chefen.

när hon sitter vid sitt skrivbord, som ofta är väldigt stökigt, ser hon ett PM som hon glömt göra. Hon har aldrig sett det förut, och förstår att det måste ha legat där gömd i allt stök. Hon märker också att datumet har tagit slut, och inser att hon har gjort så att ett företag har förlorat 5 miljoner pund.

Hon vet inte vad hon ska ta sig till, så hon ställer sig upp går ut och hoppar på ett tåg och bara åker och åker. Tillslut hoppar hon av och vet inte alls var hon är. Hon känner att hennes huvud håller på att sprängas och hon knackar på i ett hus och frågar efter huvudvärkstablett. Den unga damen som öppnar tror att hon är där för att söka jobb som hushållerska, och visar henne runt och pratar och pratar. Samantha som blivit så trött av de tre gröna konstiga tabletterna hon fick, antar jobbet, bara för att ha någonstans att bo.

Samantha som aldrig någonsin lagat mat, tvättat kläder vet inte alls vad hon ska göra. Det börjar med att det blir väldigt dyrt för henne eftersom hon beställer mat och förstör deras kläder och blir alltså tvungen att köpa nya. Mr och Ms Gieger som bor i huset märker ingenting, men det gör Nathaniel, trädgårdsmästaren.
Det slutar med att Nathaniel frågar sin mamma, och hon erbjuder sig att hjälpa Samantha med allt som har med hushålleri att göra.
Och under en senare tid blir hon duktig, och en romans skapas mellan henne och Nathaniel.


Jag tänker inte berätta slutet, för då blir det ju inge kul. Men jag gillar boken för att den har humor, kärlek. Jag har jämt förut läst kriminal böcker eller hemska böcker, men aldrig har jag läst klart dom, det är inge kul. Jag läser för tillfället en bok på engelskan "A boy called ´it´" tror säkert att många läst den, men fyyyy, gillar den verligen inte, så hemsk! Så nu testade jag den här, och det var skillnad! Den här boken gav mig skratt och verkligen sådana "naaw" känslor. haha, låter fult, men sant! tycker faktiskt att ni borde läsa, jag rekomenderar! :)

Snart är det helg också, ska bli grymt skönt!
På fredag är det fredag den 13:e, shieet ;) höhö. Jag vet inte om ni sett alla "fredag den 13:e" filmerna? Men det är iallafall typ gammal skräck, så man ser ju att kvaliten och sånt är B-aktig, men, nu har det kommit en ny, och den har premiär på fredag! Fatta vad kul och se!
Fast ska vara med wille, och han lät inte så pepp :p sen har jag träning också, så kommer nog vara ganska slut på kvällen, meeeen.. vi får väl se vad som händer ;)

På lördag är det iallafall alla hjärtans dag, vilket jag ska spendera med mitt plum, wille! <3 :) ska bli super mys.
Någon som vet vad man kan ge till en kille på den dagen? Förr gav jag honom typ, rosor, men vafan, han är kille, och då blir det typ att blommorna bara ligger där och .... ruttnar? nä, inga blommor, nåt annat! =) skulle gärna vilja ha nååå råååååd :D höhöh..

Nu ska jag nog ta mig ett baad, ska bli prupp skönt, hare bra alla!

Puss

/e

        

8 februari

jävla skit cup..

Blir AP LESS! ingenting funkar ju, vi gjorde för fan inte ett mål på hela cupen! nästan pinsamt..
Alltså jag blir ärligt glad om vi ta upp 94or, för dom är ju as duktig, och vill verkligen vinna, och gör vekrligen allt för att vinna!
Ajaa.. inge mera om det.

Hade match klockan 7 imorse, alltså samling kvart över 6, mummaa..
VI spelade bra till en början, men sen när vi släppte in 1-0 vart det kört.
När jag kom hem vid 8 duschade jag, sen vid halv 9 gick jag och la mig, sov ungefär till 12. jätte härligt.

Idag ska jag köpa godis! Den saken är klar i allafall :p haha, har inte ätit godis på hela helgen, så idag gäller det!
Wille kommer nog också hit sen, han skulle meka med fader sin först.

Sen måste jag läsa, usch, men jag måste. Ska läsa ut den här boken, och skriva en recention tills på tisdag och jag har bara med än halva boken kvar! jätte bra evy..
Sen har jag prov/läxförhör imorgon i natur, vilket jag inte heller kan. Hur kan man lägga sånt på en måndag? frågar bara, men inte vill man plugga under helgen heller! och jag har inte haft mycket med tid pga cupen, förutom idag då, då jag helst bara vi ta det lungt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter fortfarande i sovkläderna, men vet inte om jag orkar byta om. vill bara ha godis.
Puss

/e

7 februari!

TJOSAN HEJSAN!

Har lite bråttom för snart kommer sandra och hämtar mig, och jag har inte ens bytt om! :o Men, det blir ett snabbt inlägg, så klaga inte om det blir stavfel ;)

Igår åkte jag buss med jansson hem från skolan, då säger han att tobbe (min bror) har magsjuka! faan.. ante följer med hem och när jag öppnar dörren känner jag en våg av spylukt, åå fyfan! jag tål vekrligen inte sånt :o
Så jag gick inte in i längeheten, vägrade. Jag gick upp till ante!
Men som tar var så har jag mina fotbollsskor och benskydd ute i förrådet, så dom fick jag med mig!
Så jag åt hos ante jag, tack jansson :)

Vid halv 6 kom jenny och hämtade mig hos ante, då for vi på match! Fast jenny ha blive sjuk, krya på dig <3
Vi mötte lucksta tro ja, men vi förlora med 1-0 ;/ tråkigt för jag tyckte vi spelade ganska bra..
MEn då jävlar idag alltså! MSÅTE VI VIINNA AA :D höhööhöh

Näee, men nu fick jag bråttoom här.
VI SES!

/e

RSS 2.0