TJUGOSJU

Idag är det en speciell dag. En speciell dag för mig och min william. För det är så att idag så har vi 31 månader tillsammans. Eller om man ska säga 2 år och 7 månader istället, jag vet inte. Det är iallafall samma sak :p Och jag är så glad att jag har honom, jag vet inte hur jag skulle leva mitt liv utan honom. Den tanken finns inte.
Jag får ofta frågan "Lessnar ni inte på varann!?" Och jo, klart man bråkar ibland och blir sårad. Men jag tror det ingår i att vara kär. Ibland blir man ledsen, men vi hittar alltid tillbaka. JAG ÄLSKAR DIG WILLIAM SELANDER!





Över till min dag!
Första lektionen var det idrott. Och den var slapp! Jag och jeba dampade när vi spelade pingis, sen satt vi med mobilerna och spelade musik typ.. fast läraren var ju inte där. Han var med halva klassen och hade hjärt och lung räddning! Jag har det nästa fredag, och fan, ne, jag hatar det! ska hångla med nån jävla docka full med saliv och sprit i käften... gghh, ryser bara jag tänker tanken.

Idag efter skolan köpte jag iallafall en tröja som jag ska ha imorgon på klassfesten. Och ja.. jag vet inte, men jag var så less efter allt vandrande då så det vart att jag bara köpte den liksom. Jag får ha på mig den och hålla klaffen! inge mer om det...

På bussen hem träffade jag kajsis och jenny. Det var kul! :D Gillar dom tjejerna, de förgyller min daag ;) haha,m jeba var inte så dum hon heller! xD

Nu kom älsklingen ur duschen så nu ska jag vara lite social med honom :) om någon timme kommer vår lilla släkt och då blir det god mat och det blir roligt! hahaha. hejdå! ;)

PUSS



/e

TJUGOSEX

HEJSAN!

Nu ska jag berätta för er om min dag, eftersom den var så jääävla intressant!...not

Dagen började med italienska, inte kul. Sen vart det naturkunskap, inte kul. Sen var det lunch, och då gick jag och moa ner på hemmakväll och köpte lite godis. Sen gick vi in på Karhma eller hur det stavas. Där tvingade jag Moa testa en tunika, hihi!



Sen hade vi historia, inte kul. Sen vart det svenska, och det var idag som vi skulle visa upp vår lilla "teater", haha. Jaa, jag kan ju inte säga att det gick bra iallafall. Jag skakar fan när jag väl är uppe på scen!
Men jeba var ju bra iallafall "ÅÅÅH, släpp in mig! Jag är så våååt!" hahaha, då börja jag as garva, vilket inte är så bra eftersom jag också var delaktig i teatern. aja :p
Efter svenskan hade jag matte. Åh, underbart. matte.... MEN! jag var ap bra! jag och jeba jobbade flitigt vi! höhö

Efter skolan så följde jag med Jeba på gina en snabbis, sen tog vi halv 5 bussen hem.
Usch för torsdagar. Man är hemma så himlans sent!
Klockan 5 var jag hemma, och eftersom mammsen jobbar så var det jag som fick göra maten! kött och potatis vart det. Som vanligt.
Mitt i maten ringer ante och säger att han kan skjutsa mig till birsta (jag hade frågat honom tidigare ;)). Då fick jag skynda mig att käka upp maten sen var det bara att springa ut!
Vi skjutsade första lena och björn till mats, sen åkte vi till birsta. Det vart först Öb. hihi, 3.90, och evy är på plats!
Neee.. men vi får gäster här hemma imorgon, därför jag köpte ;)

Sen gick vi in och kollade på lite kläder, och hade vi inte lite tur eller? EMD VAR JU DÄR! hahahaha! inte för vi tittade då, men vi hörde! och när dom skulle spela upp en låt så började skivan HACKA! hahahahahhaahhaha, sååååå busted.

Jag har klassfest på lördag, och jag har NOO CLOTHES! ååh..får hets. Gick ju och kollade lite nu, och visst finns det fina kläder, men antingen finns det inte storlek eller inte rätt färg. bajsa. Jag testade tre tunikor, men ne.. vet inte. Den gråa-nej. den i mitten va ganska fin, men gillar inte hur den sitter över bysten, sen den tredje..ja..den har ju alla. typ.
Men ska nog gå på stan efter skolan imorgon och se om jag hittar något då. Så synd att jag är ute så seeent! gah



Neee.. nu har jag inte mycket mera att skriva. Men visst var min dag så intressant som jag sa? haha.
Och en sak till alla barn. Igår var det våffeldagen! :D



Godnatt alla. ha en bra kväll.

PUSS

/e


TJUGOFYRA

GRATTIS PÅ MIN MAMMAAAA!!! <3



Ja, som sagt, idag fyller min mammseen åår! hihi.
Av mig och tobbe fick hon en brödrost, snygg som faen ;) och blommor! haha.
Känns nästan som att brödrosten var till oss själva eftersom det är jag och tobbe som mest äter rostadbröd och att den gamla var sämst och vi ville ha en ny. Men så var det ju inte.... ^^ DEN MATCHAR IALLAFALL MED KAFFEKOKAREN!

Dagen började med buss in till skolan, då vi hade svenska första timmen där vi i små grupper har valt varsin HC.Andersen saga och sen ska uppträda den som teater på torsdag, så idag vart det att försöka få in texten i huvudet och sånt. Men det är kul! gillar svenska, gillar min lärare, som nu är på smällen, och som är barnledig när jag går i tvåan, och då får jag alltså en ny lärare, vilket jag inte vill!

När jag kom hem så vart det middag, sen efter middagen har det varit plugga plugga plugga.. så tråkigt! har matte prov imorgon, och det känns inte bra..
Jag ska åka in till extraläraren imorgon halv 9 och plugga där. När jag egentligen börjar 10.10!!!
Extra läraren är ap bra! jag var där idag på matte lektionen med, och jag fattar verkligen när hon förklarar osv. Enligt mig är hon en mycket mycket bättre lärare än min vanliga matte tant.
Borde gå dit oftare..

Men nuuuu barn vart det lite stressigt, det är ju desperate housewives nu! SEEYTAAAAAA

PUSS

/e

TJUGOTVÅ

I see you true colors, and that´s why I love you


Igår, lördag, slappade jag först på dagen, sen på kvällen var jag med Kricka, Modin, Erika och Julia. Det var mysigt. Vi satt för det mesta bara och slappa vid tvn och prata, men det va skönt.
Kricka gick en bit med mig hem, men när jag sen gick själv så börja min damphjärna jävlas med mig!
Har ni sett den där Beck filmen som gick förra helgen tror jag? Där en flicka är på väg hem från en fest på kvällen och hon blir påhoppad, våldtagen och mördad? Ja iallafall, den filmen börja jag såklart tänka på då! och känner hur hela kroppen blir as rädd och typ får panik och känner att jag måste ringa någon så jag börjar tänka på annat, så jag ringde jenny :)
Sen slutade det med att jag pratade med henne över oneee hourr! bra det ;)

Idag har jag veeeerkligen bara slappat!
Fikat, tv, tv, tv, tv, tv, tv, tv, kollat på träning, tv. haha
Fast ante har också varit här, fast det är han ju ganska ofta, men det är kul ;) fast... han somna på golvet.
Sen så har jag nu sett harry potter och fenixorden! Jag har velat sett den jätte länge men har inte haft någon tillgång till den liksom,  faaast som jag nu sagt så har vi ju tusen kanaler på tvn, och alltså alla canal+ och tv1000, och där gick den idag! toooooooooppen! fast, den var inte så bra..

Jag gillar harry potter filmerna. Eller, jag fan älskar dom! xD haha, fatta vad najs att kunna trolla liksom. Jag är fett avis, och skulle lätt vilja gå i en trolleriskola. as coolt.

Neeeeee, nu blir det att vandra tillbaka till ttvvvnn där det är BEEECK.. fatta att tanten dog :o
aja.

godnatt



PUSS

/e

TJUGO

Tjosan hejsan!

Nu är det mamma vecka igen, och nu blir det mer bloggning!
I onsdags spelade vi match, men.. vi förlorade ;/
Jag var förkyld redan innan den matchen och efter vart det ju inte bättre kan jag säga. Jag har match imorgon med, men då kommer jag inte spela.

Idag fick vi tillbaka vårat första prov på företagsekonomi B, och alla, be proud of me!
Jag vart så jävla chockad alltså.



Nu har vi äntligen köpt ny tv här hos mamma! Så skönt efter som den gamla tvn var lite scaaary. Den bytte kanal hur den ville och slog på när den var av! haha, man trodde nästan att grannen stod och med en tvdosa från sitt fönster och bara drev med oss. haha.
Nu när vi har köpt ny tv då, som sagt så har vi fan TUUSSEEN kanaler! hahaha, så kul! :D fast, dom är ju bara där typ en vecka så man ska bli lockad och sen köpa dom också. Men, iallafall, jag som älskar tecknat har nu fan alla tecknade kanaler, i en vecka...
MEN FETT KUUL! :D hahah

Haha, nu ska jag gå och slå en pling on the phone. Kanske skriver senare ikväll :)



PUSS


/e

SJUTTON

heeeeejsan

oj, nu skrev jeba nåt tokig på msn. Kolla;
Jenn säger: william<3
 evy<3
 WILLIAM OCH EVY
 EVY OCH WILLIAM
WILLEMINA!
evy säger: eeeh...okej :S
Jenn säger: WILLELINA Ha ha :D

hon är bra konstig ibland alltså.. haha

I fredags sov jennifer hos mig. Vi var ute hos min fader, och där händer det inte så speciellt mycket liksom. Men vi åt gotttigotti mat och såg på tv typ.
Dagen efter gick vi ut en runda med vovven, och här ska ni ÄNTLIGEN få lite bilder!


Spikey och Jeba


THE UTSIKT!

Sen i lördags var jag med min kajsis :) först dampade vi och duschade håret och gjorde mittbena! hahaha, grymt snyggt det blev, not!
Sen gick vi ner och handla lite gotta och sen värmde vi på maten, grymt gott :)
Sen såg vi på melodifestivalen och jag gillar sarhas låt, den är liksom lugn men ändå mäktig! ja.. Men malena vann, och okej, det kan ju vara bra att vi har något annorulunda när vi möter andra länder, fast jag tycker inte det spelar nån roll för alla röstar bara på deras grannländer, vilket är grymt dåligt!







Snart ska jag på träning, men jag kommer ta det lugnt för jag är förkyld, igen! åååh.. jag blir så less på detta..
Men nu orkar jag inte skriva mera, men de vart ju lite bilder iallafall! ;)

PUSS

/e



TRETTON

Idag är det fredag den 13:de, men, var det inte nyss det? eller är det bara jag som är lite borta?..hm

Idag har jag haft prov i ekonomi. Jaaa, det gick väl sådär, men jag hoppas det gick bättre än vad det känns som.
Igår var jag uppe hos familjen jansson för att titta på hockey. Innan matchen hjälpte matte mig att plugga på provet. Kändes bra det, han är ju geniet himself ;)

Jag kommer ihåg när vi gick i lågstadiet och hade nyss typ lärt oss 15+15. Lite sådär svårare plustal. så kommer matte till mig och säger "vet du vad 3x2 är då?" Jag stod ju och gapade eftersom jag inte hade en aning vad gånger va! hahaha, kommer aldrig glömma det.
Så, kanske han får hjälpa mig när jag har mitt nästa matte prov också ;) inte dåligt!..

På idrotten idag spelade vi volleyboll, äntligen! Vi bestämde oss för att dela upp klassen i två grupper, och det vart ju såklart tjejer med tjejer och killar med killar. Och sen drog vi slant, och det vart tjejerna som fick spela volleyboll idag och killarna fick va uppe i gymmet. Men iallafall så stör jag mig som fan på läraren. Vi börja med att vi ska passa till varandra två och två, ja visst, det är okej som uppvärmning. Men sen när vi ska spela match så gör han planen mega liten, bara för att vi inte kommer få nå spel annars! MONGO GUBBE! okej...det var typ bara jag och jeba som kunde det där med volleyboll, old vibackebarn you know ;) men ändå. fett less blev jag, och jag skulle myyycket hellre spela med killarna! MYCKET HELLRE. för jag vet att nästa lektion när dom ska spela då får dom göra precis va som helst, för dom är ju så jävla bra. sug.

Det saknar jag med vibacke. Jag saknar volleybollen. Min klass vann typ alltid. Alltså när det bara var tjejer. Det var kul :) men sen var det alltid action när vi skulle bestämma lag. Vissa ville ju toppa, men inte andra. Och dom ville inte det bara för då skulle dom aldrig komma med där. höhö.



Ikväll har jag träning. Men jag vet inte hur det kommer gå för jag känner att jag börja få en förkylning i mig :/ men jag hoppas det går bra.
Efter den ska jag till pappsen, ska bli skööööööööönt!
och imorgon ska jag vara med min kajsa, så kuung! :D:D:D

Vet ni vad? jag är fett sugen att färga håret. eller tona iallafall. Mörkt........................
Inte som den där gången då jag bara hade i smeten tio minuter för jag balla ur och fick rått färgat hår, utan riktigt mörk. inte sådär mega mörk, utan brun, mörkbrun. haha tokigt det blev nu. men kolla, jag vet att jag passar i blond, men jag har har aldrig riktigt haft någon annan färg. och fan, jag lever bara en gång, ellerhur?



PUSS

/e

ELVA

tjosan.

Idag började jag klockan tio över tolv! as härligt att få sova ut. Sen kändes dagen som en fredag, men det var nog bara för vi endast hade två lektioner och att vi började så pass sent. Meeeen, jag får vänta ett tag på min fredag.

Jeba kom förut. Vi gjorde inget speciellt. Försökte plugga lite, snackade osv.
Jag har prov på fredag, och imorgon...... men jag ta provet på fredag med seriöst, ekonomiprov. BAJS, det är faktiskt inge kul. Imorgon har jag italienska prov, får plugga lite med det ikväll, efter min träning!

Jaaajaaamen, nu har jag snart träning, ute på västhagen! hihi, lite kallt, men hoppas det blir roligt :)
Men, nu måste jag banne mig dra mig utåt. kanske skriver ikväll :)

pussss

/e

TIO

kort inlägg nu, för jag pratar i tel med wille, lite svårt att göra två saker samtidit :p

MEN JAG BÖRJAR 10 ÖVER 12 IMORGON, FETT SKÖÖÖÖNT!

NIO

Hejsan.
fuck, har så jävla ont i huvudet...

Nu är det slut på lovet, och idag var det skola igen. från kl halv 9 till kvart över 4, mumma!
När jag kom hem åt jag och åkte sedan direkt till kusinerna där vi såg timrå matchen.
Tycker själv att timrå sööööööööööööög, men att styfs mål var bland det roligaste på länge! hahahha xD men, aja, dom vann ju iaf (inte värd vinsten) men men. 1-2 i matcher.

aa, som sagt har jag fett ont i huvudet, och ska nu gå och lägga mig. gonatt.

PUSS

/e

SJU

HEEJSAAAN!

Vet ni vad jag drömde inatt? Jag drömde att jag hade en hund, en jätte fin hund. Sen kom det en varg och åt upp min hund. Fast inte helt, utan min hund hade ben och huvud och sånt kvar, men köttet va borta typ. Sen skyllde hunden på mig att jag kunde ha försökt få bort vargen. SÅÅÅ.. nu idag, har jag kollat på internet på massa hundar. Jag känner att jag måste ha en ny huund! min dog ju....

Jag har ju min spikey, men han är ganska jobbig. Han är här med mig nu föresten, och skäller för ingenting liksom.. och ska bajsa på det tooookigaste ställena eever! haha
Min wille ligger i sängen och ser på film. Ni vet den där med Jack black då han ser feta tjejer snygg o smal? Jag hade inte lust att se den eftersom jag redan sett den typ...hm...TUSEN GGR!
Jaha... nu tycker han att jag är ego eftersom jag knappar så hööögt på tangenterna, men och? xD
nu ska jag slå ännu hårdare bara för det...... hihi



Vi gjorde middag idag, och nu är det såhär att jag och wille gillar samma mat, men inte samma smak. Öh, svårt att föklara. Men idag åt vi  pommes kött och beasås. Och jag gillar det hos mig, han gillar det hemma hos sig föör..
Hos wille: friterade pommes, kött och riktig kall beasås
Hos mig: Vanliga pommes i ugnen, kött och pulver-beasås!

DIGGAAA MIIIN! hans blir man ju bara fet på ... .. .. .;D

Jaa, vi har ju förfasen sett melodifestivalen idag också! Så jobbigt hur dom lagt upp det där. Måste fan lyssna på låtarna typ... as många gånger? Men.. jag gillar sarhas låt, och den gick vidare, goodi! men, fattar fan inte hur UGGLAN KOMMER VIDARE?! åå

Neeeee, nu ska jag gå och borsta nötterna, vi ses!

PUSS

/e

SJU .... ett tidigt inlägg

Jag måste bara säga.
Jag visste inte alls att det var så kul att va inne på facebook! Haha! Har suttit och spelat alla möjliga spel hela kvällen, apkul! :D jaa... nu visste ni det ;)

godnatt!

SEX

Heej..

ett tag sedan jag skrev nu, men, det är ju för jag har haft annat för mig! ;)
Igår var jag med william, sen på kvällen åkte jag till familjen jansson och såg på hockey, as bra, timrå vann!! :D
Match imorgon med, på kanal5 om jag inte misstar mig ;o sååå kuung ;)

Jag är lite trött idag. Men, skit samma. Jag ska på träning snart och andas på alla så de känner min goda andedräkt (har ätit tacos med vitlöksås) hihi. Sen efter träningen dra jag ner på ica och handlar godis till mig, chips till bror! hihi, ska ju bli mys kväll här hemma ;) fast.. det slutar väl som vanligt:
det är fredag, man äter godmiddag och har godis och gott gottt med sig till soffan för att se tv. MEN, jag är inge sugen på godis!? varför är man alltid sugen på godis typ mitt i veckan, då man inte "får" äta. HUM HUM, svara på den ni!

Är det någon som vet a good song? om du gör det, tell me.

PUSS

/e

TRE

Hej alla.

Jag är orolig. Min Wille är ensam i stockholm, och han ska nånstans.. ja, han själv vet inte ens vart! Tänk om det händer nåt:( tur att han har mobil så man kan höras då och då. Meeen, som jag sa till kajsa, nu tänker vi positivt, klart han fixar det! ;)

igår åt jag på biteline med moe och jeba. Det var riktigt trevligt, vi satt där bra länge, sen tog vi bussen hem till moa där vi först lyssnade på musik sen så spelade vi guitarhero med drums and everything! I rocked ;)
Sen efter 11 åkte jag och jennifer hoomee. har sovit sissodära inatt, men vid 11 ringde jeba och väckte mig.

Idag hoppas jag att få åka till ikea och hitta nå fina möbler till mitt rum hos pappa, kul :) Det är fan roligare att shoppa sånt än kläder! Men det är bara för jag inte passar i nå fina kläder :p haha

Min mobil har börja dampa! Lite less jag blir, har jag tur med mobiler eller?! Faaaaaeeeennnnnnnn



PUSS

/e

TVÅ

Hejsan allihopa!

Jag sitter nu hemma hos mamma och har fixat mig lite för ska åka in till Biteline och käka med Moa och Jeba! Goottttt ;)
Och en sak till, jag har lov! såå jävla skönt att vara ifrån skolan, hjärta på lov! <3

Igår fyllde min älskling 18 år, stor pojken min :) Vi snackade lite och kom fram till att han var 15 år när han träffade mig. och nu är han 18! låter ju hur längesen som helst ju ;o vet att vi varit tillsammans ganska länge, men det låter värsta mycket från 15 till 18, gör det inte? :p
Meeen.. det är väl bara positivt, jag gillar ju min lilla 18åring, och jag har fått sett han växa, både inom och utom sig, haha! ;)


Imorse vaknade jag vid 10 tiden för jag va så jäävla kissis. haha, men iaf så gick jag upp då och när jag skulle fika fanns det NADA bröd, men den fanns en mjölk! tre dagar gammal....
Det är typiskt när man kommer till pappa, för dom dricker ju inte mjölk, äter inte "vitt" bröd. TRÅKIGA MÄNNISKOR! haha.
Men jag gjorde gröt och sen umgicks jag med mitt ANDRA plum ;) hihi



Imorgon åker william iväg och ska mönstra :(
men, nu måste jag göra mig klar, hejdå!

PUSS


/e

ETT

Vet ni vad? Idag fyller min lille wille år. och vet ni hur mycket? joo..18år, sååå mycket! fatta, bil och allt.
 LILLE WILLE ÄR STOR!

GRATTIS ÄLSKLING! <3

RSS 2.0