TRETTIO

haha, klockan är nu 09:05, morgonpigg tjej ;)
Nejdå, det händer aldrig att jag startar datorn på en vardagsmorgon, men idag så vart jag klar i tid, och hade ändå ingenting att göra.
 Jag har bara en lektion idag! såååå skönt! Den börjar klockan 10, sen är det bara att åka hem igen. hehe.
Jag ska nog hämta moppsen hos daddy today, skönt att kunna ta sig överallt utan att be om skjuts hela tiden. Fast jag var ju på trafikskolan igår, på ett tre timmars långt möte, och dom visade en massa filmer där dom krockar och allt, fan alltså, vart inte lika sugen på att övningsköra längre! haha.
Sen när man läst i tidningen imorse om alla moppeolyckor känns det inte heller helt hundra att jag ska börja köra min :p

Igår då somsagt så gick jag i skolan till klockan 3, då skyndade jag mig ner till subway där jag träffade mamma, och vi köpte oss en macka ;) gott som satan. Sen efter en massa strul så träffade vi pappa och gick iväg till M-trafikskolan! Jag fick göra syntest och det var klockrent, höhö. Sen satt vi där tre timmar och lyssnade på en kille, och det var intressant, men fan alltså, trafiken är farlig! Det fattade jag också efter att pratat med milla på träningen om hennes alla olyckor ;p

Efter det åkte jag och mamma hem och det var meningen att jag skulle träna klockan 8, men, känns inge bra i benen :/ jag åkte iallafall dit och fick massage på benen, och satan vad ont det gör! höll på att sparka cicki flera gånger...
På fredag kommer osmo hem från thailand, och då blir det hårdkörning igen! Jag känner att han sätter en sån stor press på en, men egentligen är det nog jag som sätter den på mig själv.

Nä, nu vet jag inte om jag har något mer att skriva, tråkigt. haha.
HOPPAS ALLA FÅR EN KUL KVÄLL IKVÄLL!

E.

tjugoåtta

Vi förlorade igår. Tråkigt, för jag tyckte inte dom var värd att vinna. Men men, vad gör man?
Vi hade dåligt med spelare så jag fick spela hela matchen, lite slö i benen jag är idag eller! haha, men det är lika bra, jag behöver den extra träning jag kan få :)

Skoldagen idag har varit lugn, ganska skön. Och nu är det såhär att på torsdag har vi egentligen as jobbiga dagen med många lektioner, men nu har vi hål från alla förutom en! orkar man gå på den då eller? hm.. vet inte jag.
För då om man är ledig kan man ju sova ut riktigt och ta det lugnt till kvällen ;) höhö.

Nu har jag snart träning, ska bli skönt att få komma ut, även fast det inte är världens bästa väder. Sen efter träningen hoppas jag på att min plupp sitter är hemma och väntar på mig (a) hihi.
är det nån som kan nån bra låt? SKRIV GÄRNA DEN DÅ.

Och alla, VAD HÄNDER PÅ SISTA? :D


du är söt.

E.


TJUGOSJU

Ooooohejsan!

I lördags började dagen med träning på morgonen, sen senare på dan skjutsade ante mig till william. Där hade vi kul och var ute hela dagen i det fina vädret! På kvällen grillade vi och det kom lite folk.

På söndag gjorde jag allt jag kunde för att försöka väcka william, men det var tufft! men tillslut så gick det ;)  Vi fikade och sen gick vi ut igen. Senare så bakade vi negerbollar, och gjorde två stycken BAOOTA STORA! hahah, jag åt aldrig upp min, too big. Jag kollade även på bilder sen william var liten, haha så söt. Sen så åkte jag hem vi 5 tiden. Hemma vart det lugnt, pratade ganska länge med hanna i telefon, mys.

Idag var det skola igen då, och dåligt väder...
Dagen har ändå varit rätt lugn, vilket vare skönt!

Och idag är det en speciell dag, för idag har jag och william 2 år 8 månader! <3 hihi. Jag hade planerat att vara med han, men icke sa nicke, eller ne, det var Micke som ringde mig och sa att jag måste spela match, så det var ju bara att skynda sig hem då! får vara med han imorgon då kanske. Fast då fyller ju pappa år, äh, det löser sig! nu ska jag äta sen så bär det av till match! hejrå!



E.

TJUGOTRE

jag har tappat suget för det här. shit! jag vet inte varför, men känner inte längre att det skulle vara kul att skriva ett inlägg om min dag och alla händelser. hm..hoppas det släpper.

Idag är det torsdag, och alltså en sån drygt lång dag på skolan. Från halv 9 till kvart över 4. Efter skolan hoppade jag av i wii och tog direkt bussen till wille, och nu sitter jag här!
Han håller på att städa, vilken verkligen behövs också. men jag sitter här sålänge, gör ingenting ;)

Jag la in några låtar från min mobil till hans dator, och han fixade sitt ljud och fan vad najs det är att dunka! hahaha, går inte att förklara men det är en skillnad från mina egna högtalare på min dator :p

Jag känner att jag vill åka hem och sova hemma ikväll, men vill ju såklart att wille följer med ;p haha, vi får se hur det blir! och vet ni vad? imorgon bitti har jag nationella prov i engelska. hoppas det går bra.
Neeeee... nu vet jag inte va jag ska skriva mer, lägger in lite bilder som jag snokade fram från willes dator ;) hihi.


GRYMT gammal bild på mig och hanna!


Min snygging när han bestämde sig för att bada...hm... i typ april!

E.


TJUGO

åh, skola igen. så mumsigt.

Skolan började med en ekonomi, lika tråkigt som vanligt! sen engelska och natur. Dagen har väl varit helt okej, fint väder! ;) haha. Sen jag kom hem har jag inte gjort något alls typ, slö evy.
Har faktiskt ingen aning varför jag skriver, eftersom jag inte hade något speciellt att skriva om. Hm, typsikt.

The ark - Clamour for Glamour

E.

FEMTON

Heeey. Vad lat jag har blivit med bloggandet. sorry..

I typ förrgår var jag med Hanna, Jenny och jennifer. Eftersom det var ett sådant fint väder så bestämde vi oss för att ha en liten picknick! Hahah. Jag och hanna som fixade allt fika hemifrån fick möta lilla jenny på ica så hon kunde köpa sitt fika. haha DET RIMMAR JU! :D ojojoj, jag är smart utan att jag ens tänker på det, coolt ;)
Efter att jenny köpt sitt "fika" (CHIPS & COLA) så gick vi ner till hamnen! haha ;)

Det var verkligen jätte mysigt! Vi satt där i solen och lyssnade på alla feta måsar som sjöng idas sommarvisa och hanna sjöng med. Ne, skämta. men det var faktiskt mysigt, tills jeba kom, DÅ SOLEN GICK NER..och det blev kallt :p
då gick vi hem till jenny och satt där vid tvn OCH datorn. Säger ju det, tjejer kan gör flera saker samtidigt.
Sen gick jag hem och soovvv..







Igår var jag med Wille. Det började med att jag, wille, andré och rickard åkte runt lite i bilen och jag är fan rädd att åka med andré alltså! :o shit. Vi åkte te.x på donken, i drive in, och jag beställde en barnbox, och wille förstörde för mig när han sa att jag wille ha nuggets istället för en hamburgare, dum. Jag fick ju iallafall små äppelbitar!...

Sen for vi hemmåt och då började vi fixa med brasan lite, och det blev riktigt mysigt!
Jag och hanna satt där och spela musik och var utan skor för vi värmde fötterna framför brasan. haha, sen vart det svin hett, och då tog vi på oss skorna igen, haha ;)
Imorse hade william träning kl 12, och då åkte jag hem. Jag städade då min garderob, vilket verkligen behövdes. Jag som i slutet har gått och snott strumpor av mamma för jag trodde mina inte vad där.. haha, dom var jag där, ca 50 st! haha sjukt att man kan missa det. Men det känns faktiskt riktigt skönt att få det gjort.

Sedan bar det av att städa en låda under sängen där jag verkligen har allt möjligt! haha, jag kom inte så långt för det första jag tog upp var en gammal dagbok, och då började jag ju läsa i den och även skriva lite! Sen kom jag till ett pennfodral där jag har massor av tuchpennor, så då började jag kolla så att alla funkade. haha. Sen orkade jag inte mer och slängde i allt igen. latiis ^^
Sen så har jag nyss kommit hem från min träning typ. Kändes som jag inte var med så mycket för jag satt hos fanny och pratade om min kostregistrerings grej. Det är ju så att alla som ville fick göra en kostregistrering. Vilken innebär att man måste skriva upp exakt allting man äter, hur mycket och vilken tid i fyra dagar. Så idag så gick vi igenom det och jag ska få i mig 2291 kalorier per dag, men jag äter bara 1521 kalorier per dag.
Jag åt ändå rätt bra, men det kunde bli bättre.

Jag har trackat one tree hill här i mitt lilla rum i flera dagar nu! Eftersom hanna har alla boxar så har jag lånat av henne, och är nu på den tredje boxen, och det är SÅ bra. Kan inte sluta titta. Jag ska nog gå och slå på det nu efter detta fetta inläggeeet. hihi.



Imorgon ska jag på birsta, och då måste jag hitta en vårjacka. Jag går ju förfasen i vinterjackan ännu! Det funkar ju iinnteee! gah. Nee, nu dra jag. godnatt alla.

PUSS

E.

TRETTON

ojsan.. säger inge mer ;)


är påsken över nu eller? jag menar, allt godis är ju snart slut. haha.
I torsdags eller fredags åt jag påskmat hos wille, ägg och sånt ni vet ;) sen på kvällen var vi med kajsa och kricka. Och när vi skulle gå hem därifrån hände det något roligt, som höll på säkert 30 sekunder! hahah, vill inte säga vad det var för då skämmer jag nog ut älsklingen lite väl mycket (a)........

haha, ja igår så var jag med kajsa bajsa! hon kom hit efter två någon gång och då gick vi på ica och handlade kyckling sen gick vi hem igen och gjorde enchiladas! haha, mums det ;)
Sen satte vi oss vi tvn, och helt plötsligt var klockan mycket och vi tog på oss träningskläderna och vandrade ut till micke, och åkte upp till släda där vi hade träning på bajs grus/sandlåda planen!

Senare på kvällen gick vi till jack, senare kom det fler folk och det slutade med att det blev jag, kajsa, jack, jennifer, hanna, danne, jesper  & niklas. mycket pinsamt om jag glömde något namn nu.......

haha, nu ska jag göra mig klar och sen så kommer runken och hämtar mig så ska vi åka upp till henne, sen ikväll kanske man är med några fler :) hare bra!

PUSS

/e

I JUST MISS THE OLD TIMES


samma år jag lärde känna hanna, och ja, ni ser ju, hon var ju liten då ;)


Jennifer och Jenny :)


Jonathan, Adam & Viktor. Då jag för första gången åt kebabrulle och helt plötsligt börja hanna skratta för då är jag alldeles blå runt munnen har har tydligen ätit folie!


Kajsa spelar gura hemma hos mig, och hon var inte bra ;) haha!


Alexandra och Jennifer på VIBACKE.


Hon är ju faktiskt liten, men inte såå liten :P


Hanna, jeba och jossan :)


jag och hanna som vanligt dampade i skolan!


Fick av hanna på allahjärtans-dag <3


tider det..


Hanna och jack på avslutningsmiddagen :)


Jag, jonte och jeba en sommarniiight


kommer alltid minnas denna dag då ni fanns för mig när jag verkligen behövde det.


haha, ja ful är vi ju alltid! :D


Jag och jenny påväg till örebro cuuup!


haha, kajsa, jag och jossan!


jag och hanna med våra tröjor ;)


jossan, kom tillbaka! IT`S NOT THE SAME WITHOUT YOUUU!


Jossan och hanna :)


Vi bestämde oss tidigt en morgon för att gå på ica i sovkläderna ;)


soommmaaaar


Hanna och jossan ;)


HAHAH, kommer aldrig att glömma! och ni kan ju gissa er fram vem ni tror det är ;)

jaa, det var lite bilder, orkar inte lägga ut några fler för tillfället. But, I do really miss those times!

PUSS


/e

LYSSNA PÅ HELA LÅTEN..

och den är sex minuter lång, men jag vill att ni lyssnar på hela, och med hög ljudnivå. Tack! ;)



/e

TRE - FYRA

HEJ.

Vet ni vad? Nästa vecka på torsdag är det lov för mig, påsklov! Det ska bli hur skönt som helst! Men.. alla som går i skolan vet ju det att just innan lov är det tusen prov.
På måndag ska en labbraport vara klar, har läxförhör.
På tisdag har jag historia prov
På onsdag har jag samhälls prov.
MUMMS..känns jätte bra! not. Jag kan faktiskt inte förstå hur man kan he så mycket så tätt intill. Tror inte lärarna tänker riktigt klokt där.

Ikväll har jag för det mesta tagit det lugnt. Förutom då jag och ante stått och dansat till pistvakt. Eller, ni vet i slutet av varje avsnitt i serien så dansar dom? Ja, jag och ante såg på serien, och i slutet när dansen kom skulle vi dansa likadant. Haha, det var as kul! men jävligt svårt! haha.

Ja, som jag skrev så har jag ju umgåtts lite med ante ikväll. Men det var bara för han var med tobbe. Men alltså, för er som inte vet så har jag kännt ante sen jag föddes. Han fanns där då liksom. Och hela min uppväxt har vi bott grannar tills mamma och pappa skillde sig för cirka 5 år sedan. Och min första vän var mattias, antes lillebror. Och tobbe har ju alltid varit med andreas. Men det braa med ante är att med han kan man vara sig själv, han är ju ända som min bror.
Ja.. nu fick ni lite fakta om det! ;)

Vid 22 tiden gick jag och ante till ubåtsvägen. Min gamla gata. Vi pratade lite om den gamla tiden då vi bodde där, och va ju hela gatan hade tillsammans liksom. jag saknar det..
På ubåtsvägen gick jag till victor, där även jeba var. Och ante gick ett hus neranför, sitt eget ;)
Vi såg på troja, med alla hotties i. Den är bra! men lite sorgsen och så..

NEEEE, nu vart jag trött i ögonen. Men det kommer lite bilder sen jag var hos jenny innan klassfesten. TJARÅ!



     



PUSS

/e

TVÅ

hahaaaa, okej. Jaa, som det flesta vet så var ju gårdagens inlägg ett april skämt! hoho, april april!

Nu står ante här. Killen som VÄÄGRAAA gå med mig på ica och köpa godis. Jag som är så jävla godis sugen :( bajsbajaaaa.
MEEENE nu orkar inte sriver med. fjadhdgd

ETT

sorry for the late uppdatering..

Men vet ni vad? just nu sitter jag hos mormor och morfar, och vi bestämde tidigare idag att vi ska åka till spanien! och morfar vart hur glad som helst och sprang direkt till datorn och kollade tider och vi hittade en sista minuter resa dit i övermorgon!! FATTA! Så imorgon åker vi ner till stockholm och sover över där eftersom planet går tidigt på fredag. åååååh.. jag är så jäävla glad just nu, ni fattar nog inte huuur glad jag är!!!! åh :D ska snart åka hem och packa, men nu ska vi äta. kanske skriver senare och om jag inte gör det så kanske jag hittar en dator i spain ;)

/e

RSS 2.0