Falling out of a perfect dream

Hejsan hoppsan!

uschis vilken dålig uppdatering det har varit på mig nu, men idag så kommer det ett fett inlägg med fett mycket av jag gjort, typ... ;)
jaa.. vart ska vi börja? Jag laddade ner bilder från mobilen och det är väl de bilderna jag ska använda när jag ska berätta vad jag gjort, men jag kommer fan inte ihåg vilket som var först, men men!

Jag börjar här..
Jag sov hos hanna, sen dagen efter hade jag bestämt med william så då var vi alla tre. Vi gick först bara runt ute lite, men sen tog vi moppsen till ica där vi handlade lite gotti gott. På ica träffade vi först simon och victor, och sen kom Rickard, och sen Kricka på motorbiken! Kricka hade bestämt med Jonte, och han skulle alltså ut till ankarsvik, och det slutade med att vi alla for ut dit! Väl där vart det fiske, och många fiskar fick vi! :D sen vart det bad, korv och fisk grillning, riktikgt mysigt!
Sen gick vi in och såg på "Taken" har sett filmen förut, och den är riktigt riktigt bra! Jag menar, sånt händer ju i verkligheten!
Sen vart det sussning för mig och wille.


Jag i Victors as coola hatt, keps, mössa..nåt!!


Jag i Simons coola keeps!

Och nu vidare till en ny kväll....
som tillbringades med Alex och jossan!
Vi bestämde oss för att träffas på spikarna, så jag åkte dit, och när jag var där hade dom inte kommit än. Jag skrev till dom, och tydligen hade deras moppe bara stannat! haha, osis. Men jag behövde inte vänta länge, dom kom efter cirka tio minuter :) Då gick vi ut på klipporna där jag tog fram filten och alex tog fram kortleken och kameran. De var en mysig kväll, synd att det blåste och att kvällen tog slut ganska snabbt.





Jag och jossan ber till gud ;)




Nu till ännu en ny kväll, och inte mindre än igår..
Jag var med william för det var "våran dag då". Jag kom till han vid tre tiden då vi mös lite, sen gick vi ner till deras lilla båt och hällde ut vatten ur den som kommit i där pga regnet, sen så skulle dom ta upp den, så jag, wille och jonte åkte lite, väldigt lite, sen kom den på land!
på kvällen vart det dags för fiskning på spikarna! Så jag, wille, jonte, gurra och perra for till spikarna och fiskade. I början var det bara perra som fick fisk, men dom var så pass små så dom la dom i vatten som liksom finns mellan klipporna, jag tyckte dom skulle slänga dom i havet igen, men dom sa att dom skulle ha med dom hem så.. jaja.
Sen så skulle jonte möta mimmi så då fick jag fiska med hans spö resten av kvällen, och jag fick FYRA FISKAR! woohoo! och ännu bättre va ju att wille fick noll ;) haha :D Sen när vi ska hem igen och jag går tillbaka till fiskarna ser jag att alla ligger på backen utan huvud....hm..... Jag var iallafall snäll och skickade ner två stycken i vattnet igen för dom var så små, sen två stycken hade svalt kroken så dom dog i vilket fall som helst.. menmen!

Sen for vi på statiol och köpte DOODIIS! hihi, mumms. När vi kom hem igen såg vi lite på tv, sen blev det sängen.
Imorse vaknade jag av willes mobil, då ringde johan, typ klockan sjuuuuuuuuuu då skulle dom iväg o fiska,, suck...
Han åkte iväg, och jag sov vidare, sen vakna man, ensam, tråkigt :/ men men, va lite med åsa, hunden o jonte. haha, de duger de med ska jag säga :D


Jonte med åran, jag sitter ner och känns som jag åker båt i italien typ. haha!


jonte o wille


fin kväll på spikarna


Min utsikt med spö i handen!

Nu kom mammsen in och sa att vi ska åka iväg nu, så ja, då måste jag draa.. men men! nu fick ni lite uppdatering iallafall ;D Bye!

E.

Kommentarer
Postat av: jossan

jag såg en bild som jag OGILLAR till tusen.......

2009-07-31 @ 12:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0